Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den aşk dolu paylaşım...

İlgili Postlar

Seren Serengil’den aşk dolu paylaşım…

Seren Serengil, Yaşar İpek için öyle bir paylaşım yaptı ki; yazdığı aşk dolu sözlerle sosyal medyayı salladı. Serengil, nişanlısı İpek ile el ele çekilmiş bir fotoğraflarını romantik ve duygu yüklü sözlerle paylaşınca, takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Yaşar İpek Seren Serengil düğün tarihi belli oldu

Birkaç hafta önce nişanlanan Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinden Serengil, geçtiğimiz gün Instagram hesabından nişanlısı İpek’e bir kez daha ilan-ı aşk etti. Nişanlısıyla el ele verdikleri bir pozu paylaşan güzel sunucu, aşk dolu sözleri de paylaşımına eklemeyi unutmadı.

Ortalık fena karıştı! Seren Serengil’in eski sevgilisi, Yaşar İpek’i mahkemeye verdi!

İşte, O Paylaşım…

“Ben seni tanıdıkça, gün geçtikçe, bildikçe sevmedim. Ben seni tanıdıkça, bildikçe, yaşadıkça sana aşık oldum. Adamlığına, sahip çıkışına, değer verdiğin herşeyin üstünde tutuşuna, beni sevişine, merhametine, vicdanına aşık oldum. Başta bunu anlamadım, anlamam da zaman aldı belki ama senden öncesinde sevdiğimi sandığım sevdiğimi söylediğim her anın koca bir hiç olduğunu! Seni sevdiğimde anladım. Beni anladığın ve sabır gösterdiğin her an için sana bütün sevdiklerimin önünde teşekkür ediyorum. Seni çok seviyorum”

Seren Serengil’le nişanlanan Yaşar İpek, çirkin el hareketiyle şaşkınlık yaşattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler