Ana SayfaÜnlülerDoğu Demirkol'dan Demet Akalın'a bomba gönderme

İlgili Postlar

Doğu Demirkol’dan Demet Akalın’a bomba gönderme

Ağlat Ağacı sonrasında gündemde yer alan Doğu Demirkol Demet Akalın için yaptığı göndermeyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. İşte o paylaşım.

Türkiye’de Ağlat Ağacı filmi için Cannes Film Festivali’nde çekilen fotoğraf hala etkisini sürdürüyor. Fotoğrafta ünlü isimlerin birbirini kapatarak iyi bir kare vermemesi pek çok sosyal medya kullanıcısının tepkini çekerken bu duruma Demet Akalın da sessiz kalmamıştı.

Demet Akalın’ın paylaşımı sosyal medyanın gündeminde!

Demet Akalın’dan Gönderme

Cannes Film Festivali’ndeki kırmızı halıda çekilen fotoğrafın internete düşmesinin ardından Demet Akalın sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınlamıştı. Mesajında Doğu Demirkol’u hedef alan Akalın, “Kimsin ya kızı kapamışsın! Cidden tanımıyorum kim bu? Yönetmeni de kapatmış” demişti. Bu paylaşım sonrasında Doğu Demirkol’dan yanıt gecikmedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşan Demirkol Demet Akalın için ince bir göndermede bulundu. Paris’te Eiffel Kulesi önünden fotoğraf paylaşan ünlü isim “Eiffel’i de kapatmış! Kim bu!” notunu düştüğü fotoğrafı ile sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Bu paylaşım sonrasında ise Demet Akalın’ın nasıl yanıt vereceği merak edilmeye başlandı.

Doğu Demirkol’un paylaşımı ise şöyle;

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler