Ana SayfaÜnlülerGökhan Kırdar'ın sağlık durumu nasıl? Hastaneden ilk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu nasıl? Hastaneden ilk açıklama geldi!

Akciğerlerinde oluşan kanamanın ardından ağzından kan gelen ve apar topar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu hakkında hastaneden ilk açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Gökhan Kırdar öldü mü? Son dakika bilgisi geldi!

Gökhan Kırdar’ın tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama

Yerine Sevemem şarkısı ile herkesin yüreğinde iz bırakan ünlü sanatçı Gökhan Kırdar, geçtiğimiz Pazar günü evinde fenalaştı. Akciğerlerinde şiddetli ağrı oluşan ve hemen ardından ağzından kan gelen Gökhan Kırdar, apar topar hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Kırdar’ın tedavisinde ilerleme kaydedilince, normal odaya alınarak tedavisine burada devam edildi. Bugün taburcu edileceği bilgisine ulaşılan Gökhan Kırdar’ın tedavi olduğu hastaneden ilk açıklama geldi.

Gökhan Kırdar kimdir?

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu nasıl?

Maltepe’deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören sanatçı Gökhan Kırdar’ın doktorları sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada; ilk olarak yoğun bakımda tedavi eden Gökhan Kırdar’ın artık normal odaya alınarak tedavisine devam edildiği kaydedildi. Ünlü sanatçının şiddetli öksürük nedeniyle akciğerlerde oluşan kanama nedeni ile hastaneye getirildiği, şu an genel salık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edilmesinin düşünüldüğü bildirildi. Kırdar’ın akciğerlerinde kanamaya neden olabilecek sebeplerin hala daha araştırıldığı ve tetkiklerin  devam ettiği, akciğerde küçük bronşektaziler görüldüğü ve bu nedenle takibin devam edeceği, on günün ardından tekrar bir kontrol yapılacağı aktarıldı.

Gökhan Kırdar’ın hastalığının nedeni

Gökhan Kırdar’ın akciğerlerinde meydana gelen kanamanın şu an herhangi belirli bir nedene bağlanmadığı, araştırmanın sürdüğü belirtilirken, “bronş genişlemesi” olarak da bilinen bronşektaziyi yoğun dönemler, stres, sıcak hava ve yorgunluğun tetiklediği bilgisi verildi. Gökhan Kırdar’ın her şey yolunda giderse bugün hastaneden taburcu edilmesi planlanıyor.

Gökhan Kırdar’ın eşinden açıklama

Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar’ın eşi Aylin Beyazlı Kırdar, dün Kırdar’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapmıştı. Aylin Beyazlı Kırdar, Gökhan Kırdar hakkında yaptığı açıklamada “Akciğer kanamasıyla geldik. Yoğun bakıma alındı. Doktorlar kanamayı durdurdu.3 gün yoğun bakımda kaldı. Şuan çok iyi durumda, yarın taburcu olacak.” şeklinde ifadelere yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler