Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin 51. bölüm fragmanı olay oldu! İzleyici yaşananlara tepkili!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 51. bölüm fragmanı olay oldu! İzleyici yaşananlara tepkili!

Ekranın sevilen dizileri arasında yer alan İstanbullu Gelin dizisi, tüm hızıyla devam ediyor. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 25 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak. Peki yeni bölümle neler olacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın Bebeği Tehlikede!

İstanbullu Gelinde Neler Olacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Süreyya’nın Gözde ile hesaplaşmasında neler konuştuğu ortaya çıkıyor. Süreyya, öğrendiği gerçekten sonra büyük bir şok yaşıyor. Bu duruma en çok sevinen kişi ise İpek oluyor. Süreyya, İpek’in sözlerine çok sinirlenecek. Süreyya ve Faruk arasında yaşanan gerginlikte en büyük destek ise Esma Hanım’dan geliyor. Esma, Süreyya’ya “Her ne olduysa, Faruk için senden bir başkası olmamıştır” sözleriyle onu teselli etmeye çalışıyor. Gelininin yanında olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Esma Hanım, gelini ile ilişkilerini iyice yumuşattı. Adeta anne kız gibiler.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Dizide Adeta Kıyamet Kopuyor…

Sosyal medyada ise Gözde ve Faruk’un bir ilişki yaşadıklarının ortaya çıkmasından sonra adeta kıyamet kopuyor. Masal gibi bir aşk yaşayan Faruk ve Süreyya’nın arasına bir kadın girmesi, izleyenleri çok kızdırdı. “Süreyya bunları haketmedi” diyen izleyenler, Faruk’un Süreyya’yı aldatmasından sonra diziye yazık edildiği görüşünü paylaşıyorlar. Sosyal medyada dizi çok tepki almaya başladı. Diziyi uzatmak adına konularda saçmalıklar olduğunu düşünüyor.

Gözde için “Yara bandı” ifadesini kullanan Faruk’a da öfkelenen izleyiciler, bu tabire de tepki veriyorlar. İşte 51. bölüm tanıtımı:

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler