Ana SayfaÜnlülerKendimi daha romantik bir resimde görmek istedim

İlgili Postlar

Kendimi daha romantik bir resimde görmek istedim

Fi dizisindeki Özge karakteri ile bir döneme damga vuran Berrak Tüzünataç bir derginin kapağında yer aldı.

Kapak için özel çalışmalara katılarak açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, yeni projeleri hakkında da bilgiler verdi. İnternet üzerinden yayınlanan ve Türkiye’deki bazı tabuları yıkan dizide yer alarak rolüyle beğeni toplayan Berrak Tüzünataç, Puhu TV’de yayınlanacak bir diğer projeye dahil olduğunu söyledi. Dip adı verilen projede bu sefer Ekin karakterini canlandıracak olan oyuncu farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Berrak Tüzünataç sevgilisiyle dudak duduğa!

Berrak Tüzünataç dahi şairi canlandıracak

Yeni projesinde şifreli şiirler yazan bir şair olarak karşımıza çıkacak olan Berrak Tüzünataç, bugüne kadarki rollerinden çok farklı bir karakteri canlandıracak. Dizide Berrak Tüzünataç’a eşlik edecek diğer isimler ise İlker Kaleli ve Neslihan Atagül.

“Özge ile romantik dönem bitti”

Fi dizisindeki Özge karakteri ile birlikte kendisini romantik bir resimde görmek istemediğini söyleyen Berrak Tüzünataç, bu nedenle de yeni karakterinden oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Dip’in konusunu sevdiğini ve özellikle Ekin karakterini beğendiğini söyleyen oyuncu, bu nedenle projeyi kabul ettiğini belirtti.

Berrak Tüzünataç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler