Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç'ın sevgilisiyle dudak dudağa pozu, sosyal medyada olay yarattı!

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç’ın sevgilisiyle dudak dudağa pozu, sosyal medyada olay yarattı!

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile uzun süredir aşk yaşayan Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından sevgilisi ile dudak dudağa öpüşürken çekilmiş bir pozunu paylaştı. Tüzünataç’ın bu pozu, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar…

Berrak Tüzünataç Birkan Sokullu aşkı tam gaz devam ediyor

Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu aşkı tam gaz devam ediyor. Aşklarını,  sık sık sosyal medyadan takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmeyen Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu çifti, sevgililer gününde de paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu dudak dudağa

Berrak Tüzünataç, sevgilisi Birkan Sokullu ile dudak dudağa pozunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Tüzünataç’ın “Aşk güzeldir” notu ile paylaştığı dikkat çeken fotoğrafı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İşte o fotoğraf…

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, 2012 yılında şimdilerde Murat Boz ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Aslı Enver ile evlenmişti. Ancak, 2015 yılında sürpriz şekilde boşanmışlardı. Boşanmanın ardından Birkan Sokullu Berrak Tüzünataç ile, Aslı Enver ise Murat Boz ile aşk yaşamaya başladı.

Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu çifti, daha önce de tropikal tatilleri ile gündeme gelmişti. Ünlü çift, Endonezya’ya tatile gitmişlerdi. Bali Adası’nda tatil yapan çiftin tatil fotoğrafları sosyal medyaya sızmıştı. Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu çifti, aşklarını pek gözler önünde yaşamamaya çalışsa da sosyal medya paylaşımları ile aşklarının dolu dizgin devam ettiğinin sinyallerini veriyor.

Berrak Tüzünataç kimdir?

Birkan Sokullu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler