Ana SayfaÜnlülerNecati Şaşmaz çok zor durumda!

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz çok zor durumda!

Önce, Kurtlar Vadisi Vatan filmi ile gişede sıkıntı yaşayan Necati Şaşmaz, şimdi de ortağı ve yol arkadaşı Mehmet Canpolat ile sıkıntı yaşıyor. Ünlü oyuncu, Canpolat ile mahkemelik oldu. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, sekiz milyon bütçeli Kutlar Vadisi Vatan filmi ile gişede büyük hayal kırıklığı yaşamasının ardından, ortağı ve yol arkadaşı Mehmet Canpolat ile mahkemelik oldu.

Necati Şaşmaz, beş yıl önce kardeşi Raci Şaşmaz ile kanlı bıçaklı olmuş ve yoluna tek başına devam etme kararı almıştı. Şimdi de, geçtiğimiz yazdan bu yana yol arkadaşı, Nova Orman Ürünleri ve Pana Film şirketlerindeki ortağı Mehmet Canpolat ile aralarındaki ipleri kopardığı iddia edildi. En kötü günlerinde Necati Şaşmaz’ın yanında olan aile dostu Mehmet Canpolat’ın uzlaşmaya çalıştığı ancak taleplerine bir türlü karşılık bulamadığı, bu nedenle de 2005 yılında kurulan Pana Film’in fesh edilmesi için Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesi’ne dava açmak zorunda kaldığı iddia ediliyor.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Mehmet Canpolat’ın avukatı Erdem Uslaş’ın, 9 Ocak tarihinde açtığı Pana Film fesih davasında şok iddia ve belgelere yer verdiği iddia edildi. Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve ortağı Necati Şaşmaz’ın şirket kasasından kendi banka hesabına geçirdiği 3,5 milyon liradan fazla tutarın banka dekontunu da mahkemeye sunduğu iddia edildi. Avukat Uslaş, ünlü oyuncunun yönetim kuruluyla alması gereken kararları tek başına aldığına yer vermiş. Dava ile ilgili açıklama yapan Avukat Uslaş, “Necati Şaşmaz geçen ağustos ayında büyük ortak zaten kendisi olduğu halde müvekkilim Mehmet Canpolat’a biri orman ürünleri, diğeri ise film sektörü alanında faaliyet gösteren her iki şirkette de tek yetkili olmak istediğini, yönetim kurulunu kendisinin oluşturmak istediğini beyan etmiş, ancak buna rağmen aylardır Mehmet Canpolat’a tek kuruş hakkı olan ortaklık payını vermeye yanaşmamıştır. Bununla beraber Mehmet Canpolat yok sayılarak şirket adına kararlar alınmış, şirket yönetimini ele geçirme adına korsan genel kurul toplama ve şirketin kasasındaki geliri boşaltmaya, gerekçe belirtmeksizin güveni kötüye kullanmaya yönelik delil ve belgelere ulaşılmıştır. Ortaklar arasındaki ilişki çekilmez hale geldiği ve mevcut yasal şartlar oluştuğu için Pana Film’e fesih davası açtık.” şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Pana Film’den ayda 40 bin lira huzur hakkı alan Necati Şaşmaz’a açılan davada, şirketin eski mali müşavirinin de tanıklıklığına başvurulacağı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler