Ana SayfaÜnlülerAlmeda Abazi Tolgahan Sayışman'ı dudaktan öpmek isteyince olanlar oldu!

İlgili Postlar

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman’ı dudaktan öpmek isteyince olanlar oldu!

Almeda Abazi, eşi Tolgahan Sayışman’ı dudaklarından öpmek istedi. Ancak, Tolgahan Sayışman’ın yaptığı hamle Almeda Abazi’nin öpücüğünü engelledi. İşte detaylar…

Tolgahan Sayışman’dan eşi Almeda Abazi’ye yasak!

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayıiman misafirlerini ağırladı

Almeda Abazi’nin bir arkadaşı geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, misafirlerini ağırladı. Hep birlikte yemekte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Almeda Abazi, gecenin ilerleyen saatlerinde eşi Tolgahan Sayışman ile yaşadığı romantik anları da hesabından paylaştı.

Almeda Abazi Kimdir?

Almeda Abazi eşini dudaktan öpemedi

Tolgahan Sayışman ile birlikte teknede boğaz turu yapan Almeda Abazi, bu anları cep telefonu ile kaydediyordu. Bu sırada eşi Almeda Abazi’nin yanağına bir öpücük kondurdu. Abazi, eşini dudağından öperek karşılık vermek istedi. Ancak, Tolgahan Sayışman aniden dönünce Almeda Abazi yanağından öpmek zorunda kaldı. Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın, eşi Almeda Abazi’nin dudaklarından öpmesine izin vermemesinin nedeninin bu şekilde bir poz vererek sosyal medyada reklam olmak istemediği şeklinde yorumları yapılmasına neden oldu.

Tolgahan Sayışman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler