Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Süreyya’nın Bebeği Tehlikede!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın Bebeği Tehlikede!

İstanbullu Gelin’de olaylar bitmiyor. Faruk ile Süreyya arasında yaşanan olaylar sonrasında ise sosyal medyada diziye yönelik çok ciddi eleştiriler yapılmaya başlandı.

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde son bölümde yaşananlar tepki çekmeye devam ediyor. Özellikle Faruk’un Süreyya’yı aldattığının ortaya çıkması ve sonrasında Faruk’un durum için yara bandı açıklaması yapması kısa süre içerisinde izleyicileri tedirgin eti.

İstanbullu Gelin’de Faruk’un Aşkı Süreyya’yı Yıktı!

Faruk Hayal Kırıklığı Yarattı

İstanbullu Gelin’de Faruk karakteri ve Süreyya’ya olan tutkusu ile izleyenlerin büyük bir takdirini kazanırken Süreyya’nın olmadığı dönemde Faruk’un Süreyya’yı aldatması izleyenlerin tüm güvenini yok etti. “Yazıklar olsun Faruk sana!” gibi farklı değerlendirmelerde bulunan izleyiciler, Fikret’in aldatmasının dahi daha samimi olduğunu savundu. Bu olay sonrasında en çok merak edilen ise Süreyya’nın bu duruma nasıl tepki vereceği.

Süreyya’nın Bebeğine Yine Bir Şey Olur Mu?

Tüm bu süreçte ise izleyenlerin bir diğer merak ettiği detay Süreyya’nın hamile olması ve bebeğe bir şey olup olmayacağı. Öyle ki bir önceki hamileliğinde riskli bir dönem yaşayan ve sonrasında bebeğini kaybeden Süreyya için izleyenler büyük bir endişe duyuyor.  Yaşanan tüm bu olaylar sonrasında Süreyya’nın bebeğini düşürmemesi büyük bir mucize olarak değerlendirilirken, şimdiden yayınlanacak yeni bölüm beklenmeye başlandı.

Yeni Bölüm Fragman Yayınlandı

İstanbullu Gelin her hafta olduğu gibi Cuma günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 51. bölüm tanıtımının yayınlanması ile birlikte yeni bölümde yaşanacak olaylara yer verilirken İstanbullu Gelin’in tanıtımı şöyle;

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler