Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Faruk’un Yasak Aşk İtirafı Süreyya’yı Yıktı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Faruk’un Yasak Aşk İtirafı Süreyya’yı Yıktı!

Cuma akşamı ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin 50. bölümünde Faruk’un yasak aşkı olay oldu. Bu yasak aşkı öğrenmesi ile yıkılan Süreyya’nın bitik hali bölüme damga vurdu. İstanbullu Gelin dizisinde neler olacak? 51. bölümden ilk sahne yayınlandı! Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu 

İstanbullu Gelin’de Faruk’un Yasak Aşk İtirafı Süreyya’yı Yıktı!

İstanbullu Gelin dizisinin 50. bölümü yayınlandıktan sonra yeni bölümünden ilk sahne hemen yayınlandı. İstanbullu Gelin’in son bölümünde, Faruk eşi Süreyya’yı yıkan bir yasak aşk itirafında bulundu. Faruk, Süreyya ile ayrı kaldıkları 2 aylık dönemde, Gözde ile tek gecelik bir ilişki yaşadığını itiraf etti. Bu itiraftan sonra yıkılan Süreyya, Faruk’u terk etti.

Yayınlanan yeni bölümden ilk sahnede Faruk’u karşısında gören Süreyya’nın öfkesi iyice büyümüştür. Oldukça bitik hale gözüken Süreyya Faruk’a olan öfkesini oldukça belli etmiştir. Yayınlanan yeni bölümden sahnede ise Süreyya’nın “senden de kendimden de nefret ediyorum” sözleri damga vurdu.

İstanbullu Gelin Son Bölümde Neler Oldu?

Fikret’in konağa getirdiği konuk herkeste merak yaratırken, Adem planı işlediği için memnundur. Gözde’nin hayatına girmesi ile birlikte oldukça rahatsız olan Faruk ne yapacağını bilememektedir. Düğün için gelen Siren’in verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Siren’in her zamanki tavırları ortaya eğlenceli görüntüler çıkarır. Senem’in Akif’ten şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler