Ana SayfaDizilerKanal D Hazırlıklarına Başlanan O Diziyi Neden İptal Etti?

İlgili Postlar

Kanal D Hazırlıklarına Başlanan O Diziyi Neden İptal Etti?

Kanal D’de yayınlanmaya başlanacak dizi için sürpriz bir karar alındı. Yayına alınması beklenen dizi için kanal yönetimi iptal kararı aldı. İşte detaylar.

Yeni dizide klişeler değişmiyor

Boğaziçi Rapsodi adlı gençlik dizisinin yayınlanacağı açıklansa da Kanal D’den sürpriz bir hamle geldi. Elizi Yapım tarafından yürütülen projede tanıtımlar dahi kanalda dönmeye başlamıştı. Şubat ayından beri yapılan çalışmalara rağmen dizinini yayına alınmayacağı ve dizi ekibine de konuyla ilgili bilgilendirmenin yapıldığı ifade edildi.

Boğaziçi Rapsodi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Öğrenilen bilgilere göre dizinin oyuncu kadrosunda Mine Tugay, Serhat Tutumluer, Ege Aydan, Ayçin İnci, Başak Daşman, Genco Özak ve Serel Yereli yer alıyordu. Güzide Balcı tarafından yönetilen dizi henüz yayınlanmadan yayın hayatına veda etmek durumunda kaldı.

Boğaziçi Rapsodi Konusu Ne?

Türkiye’de çok sevilen Medcezir dizisi ile benzerlik gösteren dizide anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden üniversite öğrencisinin başından geçenler anlatılıyor. Yalnız kalan öğrenci amcasının yanına bir yalıya yerleşirken bu noktadan itibaren yaşananlar dizide konu ediniliyor.

Çekimleri ile ilgili geçtiğimiz günlerde gelen son haberlerde çekimlerin durdurulduğu belirtilmişti. Gelinen bu noktada ise dizi hakkındaki gelişmelerin doğruluğu da ortaya çıkıyor. Boğaziçi Rapsodi için alınan bu karar sonrasında Kanal D için yeni bir dönemin başlayacağı da görüldü. Öyle ki yönetim değişikliği sonrasında dizi ve diğer yapımlar için farklı kararların alınabileceği de öngörülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler