Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta’da "Lezzetin Ağlak Hatçesi" ilan edildi!

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta’da “Lezzetin Ağlak Hatçesi” ilan edildi!

Gelinim Mutfakta’nın geçtiğimiz bölümünde, gelin adayları arasında yaşanan gerilim hem stüdyodaki kayınvalidelerin hem de ekran başındaki izleyicilerin tepkisine yol açtı. Programda; Başak ve Yurdanur’un, Hatice’ye hediye ettikleri pankart olay oldu! Diğer gelin adaylarının, Hatice’ye yaptıkları davranışları gören izleyiciler; resmen küplere bindi ve sosyal medyadan kötü yorumlar yağdırdı.

Fatih Ürek kimdir?

Gelinim Mutfakta İddialı Devam Ediyor: “Allah beni kayınvalideme hediye olarak gönderdi”

Sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, Kanal D’nin en lezzetli yarışması Gelinim Mutfakta’nın, dün yayınlanan 51. Bölümünde, gelin adayları Yurdanur ve Başak, Hatice’ye bir pankart hediye ettiler. Programda, tüm gelinler yemek yapmaya başlamadan önce, Başak ve Yurdanur, “Lezzetin Ağlak Hatçesi” yazan pankartı Hatice’nin masasının en görünür yerine koydular.

Gelinler, eleştirili ve hararetli konuşmalarına devam ederlerken; daha öncesinde, Hatice’nin masasında bulunan ve kayınvalidesi Hüsniye Hanım’ın hediye ettiği “Lezzetin Kraliçesi” yazan çerçevelenmiş tapunun ise Başak tarafından ters çevrilmesi, yaşanan gerilimi daha da artırdı. Diğer gelin adaylarının Hatice’ye yaptıkları bu davranışlar, izleyicileri çileden çıkardı. Sosyal medyada, izleyiciler özellikle Başak ve Yurdanur’a saydırdı.

Fatih Ürek Ortalığı Şenlendirdi!

Hatice’nin, tüm yapılanlara sessiz kalması dikkat çekti!

Yurdanur ve Başak’ın Hatice’ye yaptıkları davranışlara, Hatice’nin hiç tepki göstermemesi de ayrıca olay oldu. Hatice ise bu tarz davranışlarla daha çok hırslandığını söylerken bu durumlara asıl tepkiyi ise Hatice’nin kaynanası Hüsniye Hanım gösterdi. Hatice’nin yarıştığı masaya koyduğu tapuyu Başak’ın ters çevirmesine kızan Hüsniye Hanım, “Başak’ın çirkinleştiğini” eleştirilerine ekledi.

İşte, Gelinim Mutfakta 51. Bölümde tepki çeken dakikalar…

https://www.youtube.com/watch?v=eYVeodhTJOk

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler