Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta İddialı Devam Ediyor: "Allah beni kayınvalideme hediye olarak gönderdi”

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta İddialı Devam Ediyor: “Allah beni kayınvalideme hediye olarak gönderdi”

Gelinim Mutfakta yine iddialı bir bölümle ekranlara geldi. Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı yarışma programı, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni kazandı. Salı günü yayınlanan 2.bölümüyle de çok konuşulan Gelinim Mutfakta’da hem lezzetli hem de bir o kadar çekişmeli dakikalar yaşandı.

Lezzetin, eğlencenin ve çekişmenin bir arada sunulduğu ekranların yeni yarışması Gelinim Mutfakta, pazartesi yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni kazandı. Programın salı günü yayınlanan ikinci bölümünde; gelinler Beyti Kebap yaptı, kayınvalideler gelinlere puan verdi.

Kayınvalidem yapar, karakterinde var onun”

Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek’in yarışmacı Arzu’ya, kayınvalidesi hakkında sorduğu soru üzerine; “Kayınvalidem yapar, karakterinde var onun” cevabı vermesi dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca; kayınvalidelerin gelinlere puan verdiği etapta, Arzu’nun kayınvalidesine “Allah beni kayınvalideme hediye olarak gönderdi” demesi bölüme damgasını vurdu.

Fatih Ürek kimdir?

https://www.youtube.com/watch?v=1jlNl46Ib-8

Salı günkü son bölümde ayrıca; Ayşegül ve kayınvalidesi arasında yaşananlar ile Arzu ve Hatice arasındaki gerginliğin sebebi merak edildi. Gelini, Hüsniye Hanım’ı epey bir yaylım ateşine tuttu. Gelinim Mutfakta’da, 2.bölümde de yine çekişmeler doruktaydı. Bakalım, Çarşamba günü yayınlanacak, 3.bölümde neler olacak? Gelinim Mutfakta hafta içi her gün yeni bölümleriyle Kanal D’de sizlerle…

https://www.youtube.com/watch?v=IFa28oyceC8&t=84s

Gelinim Mutfakta’da Tuğçe’nin Kayınvalidesine “Teyze” Demesi Çok Eleştiri Aldı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler