Ana SayfaDizilerFİ Çi Dizisi Yakında Show TV'de Başlıyor

İlgili Postlar

Fİ Çi Dizisi Yakında Show TV’de Başlıyor

Fİ Çi Dizisi Yakında Show TV’de Başlıyor

Fi dizisi sevenlerine müjdeli haber geldi.  Bir kitaptan uyarlanarak internette yayınlanmaya başlayan ve büyük izleyici kitlesine ulaşmış olan Fi Çi serisi final haberi ile sevenlerini çok üzmüştü. Fakat dizide beklenmedik gelişme yaşandı. Fi yayın hayatına televizyonda devam edecek. Detaylar haberimizde.

İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Fi Çi Dizisinin Konusu Ne?

Kitaptan uyarlanarak yapılan Fi dizisi yoğun ilgi ile karşılaşmıştı. İnternetten izlenen dizinin yayınlanacağı günü herkes merakla bekliyor ve tam saatinde açılıyordu. Yoğun ilgi ile karşılaşan dizinin birden final yapma kararı sevenlerini oldukça üzen haberlerden biri olmuştu. Fakat dizi sevenlerine müjdeli haber geldi. Fİ Çİ dizisinin beklenmedik şekilde final yapma kararından sonra Show TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayacağının gelişmesi paylaşıldı. Bu doğrultuda Show TV, 2 sezon boyunca Puhu TV ekranlarında yayın hayatına devam eden ve her bölümüyle başarılı performans elde ederek çok geniş izleyici kitlesine kavuşan Fİ Çİ dizisinin tanıtım fragmanını yayınlandı.

Bir adamın bir kadını sevdiğinde herkesin hayatı değişir mi? Ama unutmayın hayatı kökten değiştiren aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. Kişiye duyduğu sınırsız aşk ile öyle şeylere neden olacaktır ki, yıkmadığı bir şey kalmayacaktır. Ve bazen hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek kendi gerçeğine ulaşanların hikayesi Fİ, Show TV’de sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayın tarihi henüz belli olmayan dizinin çok uzatılmayıp ekranlara verileceği konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler