Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 41. bölüm Fragmanı Yayınlandı, Galip Ölecek Mi?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 41. bölüm Fragmanı Yayınlandı, Galip Ölecek Mi?

İstanbullu Gelin 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Galip Ölecek Mi?

Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Reyting savaşında üst sıralarda yer alan, sıkı takipçisi olan ve oyuncuları oldukça beğenilen dizinin 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Konakta neler oluyor? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin 41. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin Dizisinin 40.Bölümde Ne Olmuştu?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı, dizinin ekranlara gelmesine kısa bir süre önce yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümü için geri sayım sürürken yayınlanan fragmanla birlikte heyecan dozu arttı. 9 Mart Cuma tarihli son bölümde oğulları ve aşkı arasında tercih yapmak zorunda kalan Esma Sultan yine aşkından vazgeçti.

Esma Sultan’ın onu tekrar terk etmesine dayanamayan Galip, İstanbul’u terk edip yurt dışına gitmeye karar verir. İstanbullu Gelin’in son bölümünde ise Adem’in sır dolu mektubu bulması damga vurdu. Annesine sonsuz güvenen Adem, babasıyla ilgili gerçekleri gördü ve ne yapacağı oldukça merakla bekleniyor. Galip tam giderken bir anda yere yığıldı. Babasını yere yığılmış bir şekilde bulan Burcu, Boran erkeklerine ne diyece? O anlarda yemek masasında olan Esma Sultan haberi duyunca ne yapacak? Galip Bey ölecek mi? Adem’in tavrı ne olacak? İstanbullu Gelin sevenleri yeni bölümü heyecanla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler