Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta'da Tuğçe'nin Kayınvalidesine "Teyze" Demesi Çok Eleştiri Aldı!

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta’da Tuğçe’nin Kayınvalidesine “Teyze” Demesi Çok Eleştiri Aldı!

Gelinim Mutfakta Kanal D’de, bugün ekranlara ilk bölümüyle geldi. Sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı yeni yarışma programının çekişmeli geçen ilk bölümünde, yarışmacı gelin Tuğçe’nin kayınvalidesine “Teyze” demesi, diğer yarışmacı gelin Hatice’nin dikkatini çekmesiyle, eleştirilerin hedefi oldu.

Bugün itibariyle başlamış olan ve hafta içi her gün yayınlanacak olan; ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması Gelinim Mutfakta’da ilk günden eleştiriler zirvedeydi. Yarışmacı gelin Tuğçe’nin kayınvalidesine “Teyze” demesine, rakibi Hatice’nin tepki göstermesiyle başlayan eleştiriler, stüdyodaki olayı iyice büyüttü. Diğer kayınvalideler ve gelinler tarafından da eleştiri yağmuruna tutulan Tuğçe’yi ise kayınvalidesi Keriman Hanım savundu. Bu tartışma kayınvalidelerin bulunduğu oda da devam etti!

Gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetlerin de ekrana geldiği Gelinim Mutfakta, yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 12.45’te Kanal D’de sizlerle…Bakalım, Gelinim Mutfakta’da yarın neler olacak?

https://www.youtube.com/watch?v=Z8SWFdV6Phg

Fatih Ürek kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler