Ana SayfaDizilerFazilet Hanım 39. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım 39. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fazilet Hanım 39. yeni bölüm fragmanıyla yeniden izleyicileri heyecan içerisinde bıraktı. Geçtiğimiz cumartesi akşamı Star TV’de ekranlara gelen dizi film, nefesleri kesmişti. Hazan ve Yağız’ın duygusal anlarına şahit olurken, Kerime’nin yaptıkları ise pes artık dedirtmişti. Yeni bölümde ise acaba Hazan ve Yağız birbirlerine olan duygularını sonunda itiraf edebilecekler mi? Kerime’nin itirafları nedeniyle acaba, Sinan’la Yağız’ın arası mı açılıyor?

Fazilet Hanım ve Kızları, 10 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan 38. Bölümüyle, izleyicileri yine ekranlar başına kilitledi. Her bölümü ayrı bir heyecanla geçen dizi filmde, geçtiğimiz hafta; Yağız ve Hazan sıkıştıkları köşede kendilerine bile itiraf edemedikleri duygularını birbirlerine itiraf etmeye hazırlanırken; patlayan silah sesi hem Hazan ve Yağız’ın aşk itirafını hem de onları korku içerisinde bekleyen ailelerini darmadağın etti. Sinan, ise olanlardan dolayı yine kendisini suçlamıştı.

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fazilet Hanım ve Kızları 38. Bölüm Özeti

Kerime’nin, mezarlıkta Yağız’ı yaralaması sonucu Hazan; elinde Yağız’ın kanıyla ona bir şey olmasının korkusunu yaşamış, Kerime’ye gerçekleri haykırsa da sesini duyuramamıştı.

Yağız’ın da tehlikede olduğunu öğrenen yalıdakilerin korkusu, iki katına çıkmıştı. Hazım Bey’in, tüm kararlılığıyla polisten uzak durmaya çalışması, Fazilet ile birlikte Gökhan’ı da rahatsız ederken, ablasına bir şey olmasından korkan Ece herkesten habersiz polise haber vermişti. Yağız ve Hazan sıkıştıkları köşede kendilerine bile itiraf edemedikleri duyguları, birbirlerine itiraf etmeye hazırlanırken patlayan silah sesi, bekleyenleri darmadağın ettiği gibi Hazan ve Yağız’ın da aşk itiraflarına engel olmuştu.

Olay yerinden sağa salim kurtulan Hazan ve Yağız hastaneye getirilmiş olsalar da her ikisi de yaşadıklarının şoku bir tarafa, yaşadıkları duygusal anların sarhoşu oluvermişlerdi. Durumları, eve geldiklerinde de süren aşıkların arasına, bir gölge de Farah düşürmüştür. Acaba; yeni bölümde, Yağız ve Hazan asansörde aşklarını itiraf edebilecek mi?

Yasemin ise Nil’e şantaj yapmak için aldığı görüntüleri, sonunda izlemiştir. Böylelikle, Gökhan’dan boşanmamak için yine eline bir koz geçmiştir. Yeni bölümde, ipler iyice geriliyor…Bakalım neler olacak? Gizlenen gerçekler ortaya çıkıyor mu? Dizinin yeni bölüm fragmanı yine çok ama çok heyecanlı sahnelerle izleyiciler karşısına çıkıyor!  İştee, Fazilet Hanım 39. yeni bölüm fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler