Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aslı Enver ve Özcan Deniz’in muazzam bir uyum ile başrollerine hayat verdiği İstanbullu Gelin dizisi, son bölümü ile yine nefes kesti. İstanbullu Gelin dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yanıtı haberimizde…

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde neler oldu?

Star TV ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan 40. son bölümü ile yine heyecanlı anlara sahne oldu. Son bölümde, Murat ve Bade’nin herkesten gizli evlenmeleri haberi diziye hızlı bir giriş yaptırdı. Konakta büyük yankı uyandıran evlilik haberi, yaşanan şokun ardından yerini tepkilere bıraktı. Esma hanım ve ağabeyleri, Murat’a büyük tepki gösterirken, Murat’ın Bade’ye sahip çıkışı takdir edildi. Bade, her ne kadarMurat’la evlenmiş olsa da, annesi gibi onu büyüten Nurgül’ü ezip geçmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ayrıca, konakta hiç rahat edemiyor. Adeta, kendini bir türlü bir yere sığdıramıyor.

Bade’nin ihaneti ve Esma hanımın ağır sözleri ile kalbi kırılan Nurgül, konaktan emekli olmaya karar verir. Bunu öğrenen Süreyya, Nugül’ü ikna etmeye çalışıp başarılı olamayınca durumu Faruk’a aktarır. Faruk, Nurgül’ü gitmekten vazgeçirmek için herkesten sakladıkları bebek müjdesini Nurgül’e verir. Ancak, Esma Nurgül’ün telefon konuşmasını dinler ve bir torunu olacağını öğrenir. Yemek masasında da bombayı patlatır ve bebeği açıklar. Zaten Faruk’a kızmış olan Süreyya, bu şok ile neye uğradığını şaşırır. Nurgül ise, yanlış anlaşıldığının üzüntüsünü yaşar.

İstanbullu Gelin’e yeni oyuncu!

 

Can da bir yandan boş durmayıp, Begüm’ün acısını Faruk’a saldırarak çıkarmaya çalışır. Adem’i Dilaya’ya evliliğini bitirmesi için Faruk’un destek olduğunu söyler ve Adem’i Faruk’a karşı iyice doldurur. Can, gün geçtikçe daha da tehlikeli bir hal almaya başlar.

Süreyya’nın hamile olduğunu öğrenen Emir, intikam planları yapar. Okul gösterisinde, Süreyya’nın annesi ve babasının arasını bozduğunu, onun yüzünden anne ve babasının mutlu olamadığını herkesin gözü önünde söyler. Süreyya, neye uğradığını şaşırır ve salonu terk eder. Süreyya için işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Esma, çocuklarının baş kaldırmasından bunalıp Garip’ten ayrılma kararı alır. Kararını Garip’le paylaşınca Garip Bursa’yı terk etmeye karar verir. Esma’ya bir veda mesajı atan Garip, evden çıkacağı sırada aniden yere yığılır.

İstanbullu Gelin dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşılacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler