Ana SayfaDizilerSurvivor’da üç eleme adayı belli oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da üç eleme adayı belli oldu!

Survivor 2018’de haftanın eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası, eleme potasına giren üç isim de açıklandı. Survivor 2018, dün akşamki bölümü ile yine yeni sürprizlerle gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

Survivor’da eleme potasına kimler girdi?

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, haftanın elem potasına girecek isimleri ve bireysel dokunulmazlığı kimin kazandığı belli oldu. Takımlar arası oynanan dokunulmazlık oyununun bu haftaki kazananı gönüllüler takımı oldu. Bununla birlikte, eleme potasına giren üç isim ünlüler takımından oldu. Survivor’da eleme potasına Nihat, Murat ve Damla girdi.

Survıvor’da şoke eden diskalifiye! Hangi yarışmacı Survivor’dan diskalifiye edildi?

 

KOnsey gecesinde yapılan oylamada, eleme potasına giren ilk isim Nihat oldu. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Turabi, ikinci isim olarak Damla dedi. En iyi performans sahibi Sema ise, “Kimi söyleyeyim ben. Yapamam arkadaşlar. Bu takımdan kim söylenir.” dedi ve Murat’ın ismini verdi. Böylece, Survivor’da eleme potasına giren üç isim Nihat, Damla ve Murat olarak belirlendi.

Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2018’de oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun kazanan ismi Turabi Çamkıran oldu. Kıran Kırana geçen mücadelenin galibi, ünlüler takımında yarışan Turabi oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Turabi, “Survivor’ın üç evresi; hayret, gayret ve sabret. Gönüllüler takımı iki evreyi çoktan geçtiler. Bu hafta da kazanamazlarsa sabretmeye devam edecekler.” dedi.

Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümüne, Nagihan’ın gönüllüler takımına sürpriz transferi damga vurdu. Gönüllüler takımı adına yarışan Nagihan, “Sakatlığımdan sonra toparlanmaya başladım. Hazırlanıp geldim fakat karşı takımda iyi oyuncular olduğu için geri planda kaldım. Psikolojik olarak etkilendim. Ben görev insanıyım. Hangi takımda olduğumun önemi yok. Faydam dokunduysa ne mutlu.” dedi.

Nihat Doğan kimdir?

Survivor Murat Ceylan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler