Ana SayfaDizilerİsmail Demirci 'Şehzade Orhan' Rolü ile Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde!

İlgili Postlar

İsmail Demirci ‘Şehzade Orhan’ Rolü ile Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde!

İsmail Demirci ‘Şehzade Orhan’ rolü ile bu sezon, Kanal D’nin ve 2018’in en iddialı projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde izleyiciler karşısına çıkacak. 20 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşacak dizi film, hikâyesiyle olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de büyük merak uyandırdı.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, Kanal D’nin yeni dizisi projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi, 20 Mart Salı akşamı, izleyiciler karşısına sonunda çıkıyor. Başrolünde, Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı projeye, ünlü oyuncu İsmail Demirci ‘Şehzade Orhan’ karakteriyle damgasını vuracak!

İsmail Demirci Kimdir?

İsmail Demirci, ‘Şehzade Orhan’ Rolüyle Düşman Kardeş Olarak Karşımızda!

İlgi ile beklenen dizide, başarılı oyuncu İsmail Demirci, Sultan Mehmed’in düşman kardeşi ‘Şehzade Orhan’ olarak izleyiciler karşısında olacak. Sultan Murad Han’ın vefatından sonra tahtın bir diğer varisi ve yıllarca Bizans’ın esiri olan Şehzade Orhan, saltanat sırasının kendisine geldiğini düşünerek, her daim Mehmed’le savaşa hazır olacaktır.

Adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi, 20 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de sizlerle!

Hande Soral ve İsmail Demirci Evlendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler