Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı'dan bomba! Survivor ve Exathlon buluşuyor!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan bomba! Survivor ve Exathlon buluşuyor!

Survivor 2018’de Acun Ilıcalı yarışmacılara Exathlon sürprizini açıkladı. Survivor’da kazanan takımın 1,5 günlüğüne İstanbul’a gideceği iki ayrı ödül oyunu oldukça farklı bir parkurda yapılacak. Acun Medya’nın dünyada pek çok ülke için çektiği Exathlon yarışmasının parkurlarında bu defa Survivor 2018 yarışmacıları mücadele edecek. Böylece Survivor izleyicisi de ilk defa Exathlon yarışmasıyla tanışmış olacak. Survivor’da Exathlon Kolombiya ile Survivor 2018 yarışmacıları karşı karşıya gelecek. İşte detaylar…

Survivor 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Adem ile Turabi arasında korkutan gerilim

Acun Ilıcalı, Büyük Ödülü Açıkladı…

Acun Ilıcalı tarafından açıklanan büyük ödül sonrasında tüm yarışmacılar çok şaşırdı. Survivor’da her geçen gün rekabet artarken Acun Ilıcalı ve program ekibi cazip ödüllerle yarışmadaki heyecanı arttırmaya devam ediyor. Ödül oyununu kazanan takım,  İstanbul’a gelecek. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ödülün Survivor tarihinin en büyük ödülü olacağını söylerken yarışmacılar büyük bir heyecan yaşadı. Bu hafta içerisinde oynanacak olan ödül oyunu ile birlikte büyük ödülü kazanan takım belli olacak. İstanbul’a gidecek takım belli olacak. Ödül sayesinde yarışmacılar 1,5 gün boyunca İstanbul’da kalacak.

Survivor son bölümde kim elendi? Survivor 21 Mayıs 2018 elenen isim…

İki Exathlon Oyunu…

Yakında Amerika Birleşik Devletleri’nde de yayınlanmaya başlayacak olan Acun Medya’nın global formatı Exathlon yarışmasının parkurlarında bu defa İstanbul ödüllü oyun oynanacak. Acun Ilıcalı, İstanbul ödül oyununun detaylarını ada konseyinde açıkladı. Ilıcalı, ‘Survivor’da bu sene sürekli olarak sürprizlerle karşılaşıyorsunuz. Çok zevk alacağınız iki Exathlon oyununda mücadele edeceksiniz. Birinci mücadele mavi parkurda, ikinci kırmızı parkurda oynanacak. Beraberlik olursa 3. parkurda yarışacaksınız’ dedi. Acun Ilıcalı, ayrıca yakında Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki yapılacak oyunu kazanan takımın Exathlon Kolombiya yarışmacıları ile bir oyun oynayacağını da açıkladı.

Exathlon Yarışması Nedir?

Acun Medya olarak dünyada spor üzerine ürettikleri yeni format olan Exathlon’un yayınlandığı ülkelerde büyük başarı yakaladığını açıklayan Ilıcalı, ‘ Eylül ayında dünyada spor üzerine bir formata başladık ve çok tuttu. Romanya’da her hafta birinci oluyoruz. Meksika’da 4 ay boyunca birinci oldu. Kolombiya’da yayına başladık ve yakında ABD’de de yayınlanmaya başlayacak diyerek izleyicilerini heyecanlandırdı. Survivor her yeni bölümü ile fırtınalar estirmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler