Ana SayfaDizilerSurvivor son bölümde kim elendi? Survivor 21 Mayıs 2018 elenen isim...

İlgili Postlar

Survivor son bölümde kim elendi? Survivor 21 Mayıs 2018 elenen isim…

Survivor 2018 son bölümün elenen ismi kim oldu? Gönüllüler takımından eleme potasına giren eleme adaylarından hangisi Survivor macerasına ve hayallerine veda etti? Detaylar haberimizde..

Acun Survivor tarihinin en büyük ödülünü açıkladı! Yarışmacılar kendinden geçti

Survivor 2018’in elenen ismi belli oldu. Bu hafta Survivor macerasına son vermek zorunda kalan isim açıklandı. Survivor 2018’de dün akşam gerçekleşen eleme gecesinden çıkan isim belli oldu.

Survivor 2018’de kim elendi?

Survivor 2018’de gönüllüler takımı uzun bir aranın ardından ilk kez iki defa üst üste dokunulmazlık ödülünü kaybeden taraf oldu. Böylelikle eleme potasına giren isimler gönüllüler takımından oldu. Eleme potasına ilk giren isim Yağmur, ikinci giren isim Birsen, üçüncü Damla ve dördüncü de Nagihan oldu. Bu dört isimden birisi Survivor’a veda etti.

Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı

Nagihan, Damla, Yağmur ve Birsen arasında yapılan oylamada Survivor’a veda eden isim Birsen oldu. Acun Ilıcalı, Birsen’in elenmesini şu sözler ile açıkladı:

Survivor 2018’de bu hafta çıkan dört aday Nagihan, Damla, Yağmur ve Birsen. Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplu oylamadan rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2018’e Gönüllüler adasına finale gitme hayallerine veda edecek olan ismi açıklayacağım. Adaya veda eden isim Birsen.

Survivor Birsen Bekgöz kimdir?

Survivor Yayınlanmadan Önce Twitter hesabımızdan elenen ismi paylaşmıştık

 

Birsen’den veda konuşması

Haftanın elenen ismi olduğunu öğrenen Birsen, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Burada olmak çok güzel, çok keyif almıştım. Daha fazla yolum olur diye bekliyordum. Kısmet bu kadarmış. Yavruma kavuşacağım onun sevinci var. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kusurum varsa affedin.” şeklinde bir veda konuşması yaptı.

Survivor’da en çok kilo veren kim?

Acun Ilıcalı, Survivor’da en çok kilo veren isimleri açıkladı. Ilıcalı, “En çok kilo veren dört arkadaş akşam yemeği yiyecek. Erkeklerde en çok kilo veren tam 13 kilo verdi ve ödülün sahibi Adem, 10 kilo veren Hilmi Cem. Kadınlarda en çok kilo veren, 8 kilo vermiş Nagihan, ikinci Merve.” dedi.

Survivor’da haftanın en iyi performansları

Haftanın en iyi performanslarını açıklayan Acun Ilıcalı, “Performanslara gelelim. Yakında sizi Kolombiya takımının karşısına çıkaracağız. Bugün bilgi verme günü. Performans ödülü çikolotalı kruvasan ve limonata. Erkeklerde birinci isim Hilmi Cem, ikinci isim Anıl. Kadınlarda birinci isim Nagihan, ikinci isim Damla. Tek kelime ile Gönüllüler rüzgarı esmiş.” şeklinde açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler