Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm fragmanı büyük sır için son düzlüğe çıkıldığını gösterdi. Gizli cinayet 30. bölümde açığa çıkacak mı? İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Ekranların sevilen dizilerinden olan Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam 30. Bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin ilk bölümünden itibaren bir cinayetin işlendiği bilinse de kimin kim tarafından öldürüldüğü hala açıklanmadı. Bir yandan dizi geçmişte yaşanan olaylarla ilerliyor bir yandan ise günümüzde olay sonrasında sorgu süreci ekranlara getiriliyor. Her bölümde cinayete doğru adım adım yaklaşılırken Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm dizi için beklentileri ve merakı daha da arttırdı.

Ufak Tefek Cinayetler final mi yapıyor?

Ufak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölümde Neler Olacak?

Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra dizi kısa süre içerisinde konuşulmaya başlandı. Bu sezon final yapacak olan dizi için bu yayın döneminde son 3 bölüme girilirken, dizide herkes Merve’yi ortadan kaldırma planı yapıyor. Oya Merve arasında yaşanan gerilim bu konuda dikkat çekerken Arzu artık bittiğini söyleyerek onu öldüreceğini söylüyor. Sarmaşık yaza veda partisinde yaşanan olayda tüm karakterler Merve’ye karşı bir tehdit olurken partide kimin kimi öldürdüğü ise sır olarak hala gizemini koruyor.

Diğer yanda ise Serhan ile Oya arasındaki aşkta da birçok soru işareti mevcut. Bu olayı aydınlatmak isteyen Serhan ise tüm olayları yeniden değerlendirerek durumu aydınlığa kavuşturmaya çalışıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu Kimlerdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler