Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler final mi yapıyor? Gökçe Bahadır pot mu kırdı?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler final mi yapıyor? Gökçe Bahadır pot mu kırdı?

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır başrolünde oynadığı “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin final yapacağı ile ilgili iddiaları sorulduğunda verdiği cevapla kafalarda soru işareti bıraktı. Gökçe Bahadır İstanbul gezisinde sorulan soruya verdiği cevapla kafaları karıştırdı. Ufak Tefek Cinayetler final mi yapıyor?

Ufak Tefek Cinayetler 30.bölüm fragmanı yayınlandı!

Gökçe Bahadır önceki gün Bebek’te görüntülendi

Güzel oyuncu, başrolünde oynadığı “Ufak Tefek Cinayetler” final iddiaları sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

Star TV ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve istikrarlı reyting oranları olan başlangıçta reyting rekorları kıran ancak son dönemlerde biraz düşüş yaşayan Ufak Tefek Cinayetler dizisi kuvvetle muhtemel 12 haziran salı günü 32. bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Kulislerde konuşulan bir başka konu ise Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonu ise sezon başlangıcında eylül ayında 33. bölümü ile tekrar başlayacağı konuşuluyor. Bu söylentilere rağmen izleyicilerin aklında acabalar var. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin akıbeti herkesin kafasında çok büyük bir soru işareti oluşturuyor.

Ufak Tefek Cinayetler’de Edip’e neden küfür yağıyor!?

Ufak Tefek Cinayetler final mi yapıyor?

Kulislerde konuşulan ve magazin haberleri gündemine bomba gibi düşen bir başka iddia ise Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili Star Tv önemli bir karar verdi. Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finali yapacak ve 2. sezonu ile Star Tv ekranlarında olmaya devam edecek. Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finali bölümünde tüm karakterlerin ölümü ile ilgili sahne çekilecek, bu sahnenin senaryo içerisinde nasıl konumlandırılacağı henüz kulislere düşmedi ancak sadece bir karakter sezon finalinde ölecek.

Ufak Tefek Cinayetler’de kimse cinayeti merak etmiyor!

Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezonda Star Tv’de mi devam edecek?

Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ ve Selim Bayraktar gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler Star Tv’den önümüzdeki yeni sezon için onay aldı. Ay Yapım ile Star Tv arasında yapılan ilk sezon anlaşma bitmeden Ay Yapım Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 2. sezonu için de hazırlıklara başlayacak.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler