Ana SayfaDizilerAşk ve Mavi dizisi 66. bölüm fragmanı yayınlandı! Şaşırtıcı olaylar izleyiciyi bekliyor!

İlgili Postlar

Aşk ve Mavi dizisi 66. bölüm fragmanı yayınlandı! Şaşırtıcı olaylar izleyiciyi bekliyor!

Aşk ve Mavi dizisi 66. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından, bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümüyle sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni bölümde; Ali’nin Mavi’ye verdiği CD ile tüm sırlar ortaya mı çıkıyor? Mavi’nin, CD’yi izlediğinde neler yapacağı ise büyük merak konusu…

Aşk ve Mavi Oyuncu Kadrosu

 

Yeni bölüme CD’deki sırlar mı damga vuruyor?

Ali, beyninde tümör olduğunu öğrenince, artık kendisiyle ilgili gizli saklı bir şeyler kalsın istememektedir. Bu nedenle, abisi Cemal ile konuşmaya karar verir. Ali, kızı Çiçek’in babasını katil olarak bilsin istemediği için cinayeti gerçekte kimin işlediğini itiraf eder.

Diğer taraftan, Elmas ile Fazıl Bey’in evlilik bombasının üzerine yeni bölümde bir de Elmas’ın hamilelik bombası patlayacaktır. Pembe ve İsmet ise mirastan alacakları payın derdine düşmüşlerdir.

Mavi, Ali’nin sürekli ölümle ilgili konuşmalarından ve davranışlarından şüphelenmeye başlamıştır. Yeni bölümde Mavi’nin, Ali’nin bıraktığı CD’yi izledikten sonra nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor?

Aşk ve Mavi’nin Pembe’si Selin Dumlugöl İzleyicileri Çıldırttı!

İşte 66. bölüm fragmanı:

Aşk ve Mavi dizisi finale mi, sezon finaline mi gidiyor?

Son Bölümde Neler Oldu?

Aşk ve Mavi’nin geçen hafta ekranlara gelen 65. bölümüne, Ali’nin rahatsızlanarak, hastaneye gittiğinde beyninde tümör olduğunun ortaya çıkması damgasını vurmuştu. Ali’nin sağlık durumu hakkında doktorun umutlu konuşmaması, Ali’yi epey bir yıkmıştır. Bu durum üzerine kızı Çiçek için endişelenmeye başlamıştır.

Aşk ve Mavi 65. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali’nin hastalığı ne?

Çiçek’in büyüdüğünde, babasını bir katil olarak bilmesini istemeyen Ali, cinayeti kendisinin işlemediğini ve abisi Cemal Göreçki’nin işlediğini anlatmak zorunda kalacaktır.

Diğer taraftan, Elmas ve Fazıl Bey’in evlenecek olması konakta büyük bir sarsıntıya sebep olmuştur. Bu durumdan rahatsız olan Cemal ve Safiye hem Elmas’ı konaktan gönderme hem de evlenmesine engel olmak için çareler düşünmeye başlamışlardır.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler