Ana SayfaDizilerÇukur 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yer Yerinden Oynuyor!

İlgili Postlar

Çukur 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yer Yerinden Oynuyor!

Çukur 30. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından, yeni bölüm için yine tüm nefesler tutulmuş durumda. Son bölümde, kendilerine tuzak kurulan Yamaç, Selim, Paşa ve Emmi soğuk hava deposunda resmen kapana sıkışıp kalmışlardı. Yeni bölümde ise yaşam mücadelesi verecek olan dörtlünün durumunun ne olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Çukur 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yamaç ve adamlarına büyük tuzak!

Çukur’un 30. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Çukur’un heyecanla beklenilen 30. Bölümü, yine bol aksiyonlu sahnelerle izleyiciler karşısına çıkacak. 21 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelecek olan yeni bölümde; Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa tutsak edildikleri teknenin soğuk hava deposundan, zorlu bir mücadele vererek kurtuluyor. Nabızların iyice yükseldiği dakikalarda, Yamaç ve ekibinin deniz ortasındaki aksiyon dolu sahneleri yeni bölüme damgasını vururken diğer tarafta da İdris Baba ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması, yaşanan gerilimi iki katına çıkarıyor. Kahvede yaşanan gerilimde ise Vartolu’nun sürpriz hamlesi, İdris ile arasındaki buzların eridiğini düşündürüyor.

Diğer taraftan; hapishanede yaşanacak beklenmeyen gelişmeler, asıl şimdi her şeyi yerinden oynayacaktır. Son bölümde adrenalin iyice doruğa çıkarken, Emrah’ın alçak planını uygulayan Ezgi’nin sözde tedavisi, Sena’yı daha da kötü duruma sokacaktır.

Çukur’daki Şok Sahne Dillere Düştü!

İşte, Çukur 30. Bölüm Fragmanı

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler