Ana SayfaDizilerÇukur 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yamaç ve adamlarına büyük tuzak!

İlgili Postlar

Çukur 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yamaç ve adamlarına büyük tuzak!

Çukur dizisinde adrenalin bir an olsun hız kesmiyor. Çukur 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yamaç ve adamları, düştükleri tuzaktan sağ kurtulabilecekler mi? Yamaç ve adamları ölecek mi? Çukur dizisinin yeni bölümden detaylar gelmeye başladı mı? Detaylar haberimizde…

Çukur’un Sena’sı Dilan Çiçek Deniz, ilk ödülünü aldı!

Çukur dizisi nefes kesti

SHOW TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur isimli iddialı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümünde nefes kesen sahneler ile izleyiciye heyecanlı anlar yaşatan Çukur dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Çukur dizisinin son bölümünde adrenalin bir an olsun hız kesmezken, Selim’in Cemil’i öldürmesinin yankıları devam etti. Cemil’i öldürmesinin etkisinden bir türlü kurtulamayan Selim, babası İdris Koçovalı’nın kardeşi Yamaç’a, “Ben Çukur’da üstümde ne kadar tapu varsa hepsini de senin üstüne geçirmeye karar verdim oğlum.” demesi Selim’in içten içe beslediği kin ve nefreti körükledi. Selim, sonunda tarafını seçti. Ailesine sırt çeviren Selim, Nazım, Emrah ve Vartolu ittifakına katılmaya karar verdi. Selim’in bu kararı başına ne işler açacak?

14 Mayıs reyting sonuçları: Zirvede kim var? Çukur mu? Söz mü?

Birini öldürdüğünü düşünen Sena, yaşadığı olayın etkisinden bir türlü kurtulamayınca Emrah’tan yardım istedi. Ancak, Emrah’ın başına gelenlerin sorumlusu olduğundan habersizdi. Emrah, Sena’ya yardım etmesi için Ezgi isimli bir kadını tehdit ederek psikologmuş gibi davranarak Sena’yı zehirlemeye zorladı. Her şeyden habersiz olan Sena ağabeyi Emrah’a güvenirken, kötü sona doğru sürüklendiğinin farkında değildi.

Başlarına gelen olayların arasında işleri düzeltmeye çalışırken silah peşine düşen Yamaç ve adamları, kötü bir sürprizle karşılaştı. Dizinin son sahnesinde silah transferi yapmak için bir tekneye binen Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa, kendilerini soğuk hava deposunda kilitlenmiş hale buldular. Yamaç ve diğerleri, ölüme mi gidiyor? Tuzaktan nasıl kurtulacaklar?

Çukur 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur dizisinin 30. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. İdris’in bulunduğu kahveyi basan eli silahlı adamlar oğlunu sorunca bir anda lavabodan çıkan Vartolu hayatının şokunu yaşadı. İdris, Vartolu’nun kim olduğunu soran adamlara “Benim oğlanlardan biri” yanıtını verdi.

Çukur 30. yeni bölüm ilk sahne

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler