Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin, Bir Çuval İnciri Berbat Etti!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin, Bir Çuval İnciri Berbat Etti!

Cuma akşamı erkana gelen ve oldukça çok takipçisi olan İstanbullu Gelin dizisi son yayınladığı bölümden sonra oldukça tepki alıyor. Peki, bu kadar iyi giden diziye gelen tepkiler neden? İstanbullu Gelin dizisi senaryoda tıkanıklık  mı yaşıyor? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin, Bir Çuval İnciri Berbat Etti!

Cuma akşamının merakla takip edilen İstanbullu Gelin dizisinin 49. bölümü geçtiğimiz cuma akşamı yayınlandı. Dizi yayınlandıktan sonra oldukça tepki alan konu ise diziye yeni katılan Gözde karakteriydi. Gözde, catering işleri yapan, hırslı bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıktı. Oldukça alımlı ve çekici olan Gözde, Adem’in Faruk’a kurduğu tuzağa dahil olması izleyicilerin dikkatini çekti.

Fakat daha sonra izleyici bu konu üzerinden sosyal medyada oldukça tepkiliydi. ortalığı karıştıracak bu karakterin tam da Faruk hastanedeyken ortaya çıkmasını zamanlama açısından saçma bulurken, aynı zamanda Faruk ile ilgili tüm düşünceleri değiştirecek bu adımdan da hiç hoşlanmadı. Diziyi izleyen bir izleyici, “Bu bölümü silip yeniden çeksinler! Cidden yazık! Saçmalığın daniskası!” yorumunu yaparak tepkisini belli ortaya koydu.

Süreyya’nın olmadığı, ayrı düştükleri dönemde Faruk’u bitmiş halde görmüştük. Böyle bir haldeyken Faruk’un bunları yapmış olabileceği kimse için inandırıcı gelmiyor. Anlaşılan dizideki entrikaları uzatmak için bir kadın dahil edilmiş. Yeni sezonda da devam edecek olan dizide Faruk ve Süreyya’nın arasına Gözde’nin gireceği şimdiden anlaşıldı. Pek çok izleyici “Süreyya’ya Prag yolları göründü” yorumlarını yapıyorlar.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler