Ana SayfaÜnlülerÇukur’daki Şok Sahne Dillere Düştü!

İlgili Postlar

Çukur’daki Şok Sahne Dillere Düştü!

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, Pazartesi akşamı 29. bölümüyle ekrana geldi. İzlenme rekorları kıran diziye, sonradan giren Emrah karakteri bir iyi bir kötü halleriyle izleyicinin aklını karıştırmayı başarmıştı. Ancak Sena’nın abisi rolüyle ortaya çıkan Emrah’ın nasıl bir psikopat olduğu yeni bölümde daha çok ortaya çıktı.

Çukur 30. Bölüm İlk Fragman İzle

Emrah’ın ruh halinin bozuk olduğu, şiddete meyilli olduğu ve Sena’ya da zamanında çok psikolojik, fiziksel işkence yaptığı anlaşılmıştı ancak bu kadarını kimse beklemiyordu!Abisinden çok korkan Sena’nın neden bu kadar tedirgin olduğu da 29. bölümde gözler önüne serildi.

Kim olduğu henüz anlaşılmayan ve Selen Uçar’ın oynadığı Ezgi karakterine Emrah’ın yaptıklarını görenler hayrete düştü. Sena’nın gideceği psikoloğa Ezgi ile birlikte gidip kadını bağlayan Emrah, oynadığı oyuna Ezgi’yi de dahil etti ve onu psikolog yerine geçirdi.Sena, Ezgi’yi psikolog sanıyordu ama Ezgi, ağır bir baskı altındaydı. Emrah’ın tehditleriyle bir şişedeki ilaçları Sena’ya verdi.

Büyük Yankı Uyandırdı

Sonradan anlaşıldı ki Ezgi, Emrah’ın resmen kölesi olmuştu. Sahne ilginçti. Kadın Emrah’a sürekli “Efendim” diye hitap ediyor, ondan deli gibi korkuyor ve elini öpüyordu. Emrah’ın “Beni üzmek istemezsin değil mi?” sözüne, “İstemem efendim” yanıtını veren Ezgi’nin halleri, sosyal medyada “hipnoz altında mı, bu nasıl bir ruh halidir” yorumlarına neden oldu.

Sosyal medyada bu sahneleri izleyenlerin yorumu ise tüm dünyada büyük yankı uyandıran Grinin 50 Tonu(Fifty Shades Of Grey) romanı ve romandan uyarlanan film oldu. Sadomazoşist bir ilişkileri olduğu düşünülen Emrah ve Ezgi arasında yaşanan bu sahne, izleyenleri hem şaşırttı, hem güldürdü hem de eleştirilere neden oldu.

Ezgi ve Emrah arasında gerçekten böyle bir ilişki mi var ilerleyen bölümlerde daha açıklık kazanacak.

İşte tartışmalara neden olan o ilginç sahne:

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler