Ana SayfaDizilerBizim Hikaye'de büyük şok! O karakter diziden ayrıldı!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye’de büyük şok! O karakter diziden ayrıldı!

Ekranın sevilen dizileri arasında yer alan Bizim Hikaye dizisi izleyiciler tarafından, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Sosyal medya gündemi dizi ile ilgili olumlu olumsuz birçok yorum yapılıyor. Çok konuşulan dizi, izleyici tarafından talep görüyor. Fox TV’de 17 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin 34. bölümünde şok bir ölüm sahnesi yaşandı. Diziden bir oyuncu ayrıldı. Bizim Hikaye dizisinde Fikri’nin eşi Şükran yatağında ölü olarak bulundu. İzleyiciler şokta. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

17 Mayıs Perşembe reyting sonuçları: Survivor mı, Bizim Hikaye mi?

Fikrinin Eşi Şükran Yatağında Ölü Bulundu…

Şükran’ın öldüğünü gören Fikri büyük bir şok yaşamaktadır. Dizide Filiz ve kardeşlerinin yıllardır kayıp olan annesi Şükran’ı canlandıran Esra Bezen Bilgin de Bizim Hikaye’ye veda etmiş oldu. Fox TV’de 17 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin 34. bölümünde şok bir ölüm sahnesi yaşandı. Bizim Hikaye dizisinde Fikri’nin eşi Şükran yatağında ölü olarak bulundu.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Barış İle Filiz Evlilik Yolunda…

Fox TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen, dünyaca ünlü Shameless uyarlaması Bizim Hikaye’nin son bölümünde beklenmedik bir ölüm yaşandı. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Esra Bezen Bilgin’in canlandırdığı Şükran karakteri ölerek diziye veda etti. Dizide eşi Şükran’ı uyandırmak için odasına giren Fikri, Şükran’ın öldüğünü anlayınca gözyaşlarına boğuldu.Dizinin son bölümünde, formalite evliliği yaptığı Cemil’den ayrılmak isteyen Filiz aldığı cevapla büyük bir yıkım yaşadı. Cemil, Filiz’den boşanmayacağını avukata açıklayınca, Barış çılgına döndü.Tüm bu yaşananlara rağmen Filiz ve Barış evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Barış, Filiz’i babaannesinden istedi ve sözlendiler. Büyük mutluluk yaşayan çift, heyecan içindeydiler…Yeni bölümü ise hayranları sabırsızlık ile bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler