Ana SayfaDizilerSurvivor 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Adem ile Turabi arasında korkutan gerilim

İlgili Postlar

Survivor 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Adem ile Turabi arasında korkutan gerilim

Survivor 2018 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Turabi ve Adem arasında yaşanan gerilim korkuttu. Survivor yarışmacılarının sinirleri iyice gerildi. Detaylar haberimizde…

Survivor son bölümde kim elendi? Survivor 21 Mayıs 2018 elenen isim…

Survivor 2018’de sinirler gerildi

Survivor 2018’de sona doğru yaklaşılırken, yarışmacılar daha da zorlanmaya başladı. Zorlu ada şartları ve açlıkla mücadeleye, uzun zamandır zor şartlarda yaşamaktan dolayı yorgun düşen vücut ve ruhlar eklenince, sinirleri harap olan yarışmacıların da tahammülleri azalmaya başladı. Bunun son örneğini, Survivor’ın 78. yeni bölümünde göreceğiz.

21 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları! Çukur mu? Söz mü? Yasak Elma mı?

Survivor 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Survivor 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor yeni bölümde, kadın ve erkek yarışmacılar sembol oyunu için kendi aralarında yarışacaklar. Yarışmacılar sembol için zorlu parkurda mücadele ederken, ilk olarak Hakan ve Murat, ardından da Adem ve Turabi arasında gerilim yaşanıyor.

Survivor’da Hakan ve Murat tartışması

Hakan’a yarışma esnasında “Bana bağırma” diye uyarıda bulunan Murat, “Bağırmayayım ne yapayım! Anlamıyorsun ki ne diyeyim yani…” şeklinde yanıt alıyor.

Survivor’da Adem ve Turabi kavgası

Murat ve Hakan’ın ardından Adem ve Turabi arasında gerilim yaşanıyor. Adem ve Turabi karşılaşmasında Nagihan, Turabi’ye tezahürat yapınca Adem bozuldu. Nagihan’a “Bence karışmasan daha iyi olurdu Nagihan” diyen Adem’e Turabi’den “Nagihan’dan ben istedim ses lazımdı bana.” diye karşılık verdi. Adem, Nagihan’ın sesinin dikkatini bozduğunu söyleyince, Turabi’nin yanıtı “O da senin sorunun” oluyor. Adem, agresifleşerek Turabi’ye “Seninle alakalı bir durum yok.” diyor.

Survivor 2018 78. yeni bölüm fragmanı

TV8 ekranlarında yayınlanan iddialı yarışma programı, bu akşam 78. yeni bölümü ile ekrana gelecek. İzleyicilerin soluksuz izlediği yarışma programının yeni bölümünde adrenalin tavan yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler