Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler dizisi fanatikleri rahat bir nefes alabilir. Müjde var müjde!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler dizisi fanatikleri rahat bir nefes alabilir. Müjde var müjde!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicilerine müjdeli haber! Dizinin akıbeti merakla bekleniyordu. Ufak Tefek Cinayetler dizini final mi yapacak? soruları ayyuka çıkmışken, sonunda gerçek ortaya çıktı. Ufak Tefek Cinayetler final mi yapıyor? Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicisine müjdeli haber

Ekranlara iddialı bir giriş yapan, ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde senaryonun bir ara kısır döngüye girmesi ile Ufak Tefek Cinayetler dizisi çok eleştirilmiş ve reyting listesinde düşüş yaşamıştı. Ancak, izleyicilerin eleştirilerinin dikkate alınması ve senaryoya hareket katılması ile birlikte dizinin izleyicileri memnun olmuştu. Ancak, gelen final haberleri izleyiciyi korkutmuştu.

21 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları! Çukur mu? Söz mü? Yasak Elma mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ne olacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicileri rahat bir nefes alabilir. Çünkü, final haberleri ile izleyicisini korkutan dizinin akıbeti belli oldu. Ufak Tefek Cinayetler, 32. bölümü ile sezon finali yapacak, önümüzdeki sezon Eylül ayında 33. yeni bölümü ile yoluna devam edecek.

Ufak Tefek Cinayetler 30. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finali yapacak

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin akıbeti hakkında bir yazı kaleme aldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicilerine müjdeli haber veren Sina Koloğlu, yazısında şu ifadelere yer verdi: ‘Ufak Tefek Cinayetler’ sezon finali mi yapacak, yoksa final mi yapacak? Dizinin, 12 Haziran’da sezon finali yapacağı yazıldı. 32’nci bölümde, yani, ‘5 Haziran’da sezon finali olacak’ bilgisini aldım. Bir de final yapacağı söylentisi çıktı. Star TV cephesinde ‘sezon finali’ olduğu belirtiliyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, 30’uncu yeni bölümü ile her hafta olduğu gibi yarın akşam saat:20’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler