Ana SayfaDizilerÇukur dizisinden müthiş sezon finali müjdesi!

İlgili Postlar

Çukur dizisinden müthiş sezon finali müjdesi!

Çukur dizisinin final bölümü hakkında detaylar gelmeye başladı. Çukur dizisi öyle bir final yapacak ki, şimdiden heyecan yaratmaya başladı. İşte Çukur dizisinin sezon finalinden detaylar…

Türk Malı Dizisinin Cezasını Çukur Çekecek!

Çukur’dan muhteşem final

SHOW TV ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Çukur, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizi, 11 Haziran günü yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak. Ancak, dizinin sezon finali büyük bir kutlama ile gerçekleşecek.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’un finali unutulmaz olacak

Çukur dizisinin sezon finali, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek büyük bir organizasyon ile gerçekleşecek. Etkinliğe, Çukur oyuncuları ve dizinin izleyicileri katılacak.

İçerde de yapmıştı

Çukur dizisinin yapmayı planladığı sezon finali etkinliğini, geçen yıl İçerde dizisi de yapmıştı. İçerde dizisi, Minik Kalpler Derneği ile birlikte bir organizasyon düzenleyerek final yapmıştı. Çukur dizisi de, bu organizasyonun bir benzerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Organizasyonun detayları

Çukur dizisinin sezon finali haberi, dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde müjdelendi. Dizinin yayınlandığı anda ekranın altında “Çukur’un sezon finali 11 Haziran’da Haliç Kongre Merkezi’nde” yazısı verildi. Etkinliğin detaylar henüz netleşmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler