Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler dizisinden vazgeçemeyenler; sinirlenmeye hazırlanın!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden vazgeçemeyenler; sinirlenmeye hazırlanın!

Star Tv ekranında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, izleyici tarafından merakla izlenmeye devam ediyor. Star TV, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin devamı yönünde karar aldı. Bu karar dizi izleyicilerini mutlu etti. İşte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi fanatikleri rahat bir nefes alabilir. Müjde var müjde!

Dizi Sezon Finali Yapmaya Hazırlanıyor…

Dizi 5 Haziran’daki 32. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Eylül ayında başlayacak yeni sezonda ise dizi fanatikleri yine ekran başına geçecek. Dizinin sezon finalinin de ters köşe olacağı ve izleyicinin şaşkına döneceği belirtiliyor. Ancak kafalarda birçok soru var. Ufak Tefek Cinayetler dizisi hayranları bu soru işaretlerinin nasıl giderileceğini merak ediyor… Oya ile Serhan’ın mutlu sonu olacak mı? Cinayetlerin failleri Merve mi yoksa kara sevdalı Burcu mu? Arzu mu kurban gidecek, yoksa Mehmet mi? Edip ise bir muamma… Merve’yle sürpriz bir birliktelik yaşayacaklar mı, yoksa ortak bir cinayetin planlayıcısı mı olacaklar? Taylan’la Pelin bu ekibin içinde çok mu masum? Dizide birçok soru cevapsız durumda…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Dizi Sezon Finali İle Tüm Soruları Yanıtsız Bırakıyor…

Anlaşılan şu ki, bu soruların çoğunun cevabı henüz yok. Yani yeni sezona kalacak…Hatta sezon finalinde katilin kim olduğu konusu bile izleyici tarafından net olarak anlaşılamayacak…Dizi gelecek planları için birçok soruyu yanıtsız bırakarak izleyiciyi merak ettirmeyi tercih edecek.

Dizi Saç Baş Yolduracak…

Dizinin bitmesi gerektiğini düşünen Sina Koloğlu, görüşlerini köşesinde şöyle aktarmakta: “Bence sezon değil ama harbi final yakışırdı. Zamanını doldurduğu kanaatindeyim. Son bölümlerde, ‘Ben doldum, taştım bir final istiyorum’ havasını sezmiştim. Sezonun iyi işlerinden biri ya da biriydi diyebiliriz.

Dizi final yapmıyor, ama sakız gibi uzatılacağı kesin…Zaten dizi fanları ilk bölümlerdeki keyfi son bölümlerde alamamaktaydı. Oya’daki değişim diziye biraz hareket katsa da gelecek sezon şimdiden bir muamma…“Her şey bu sezon biter, sorular yanıtlarını bulur, bu defteri kapatırız” diye bekleyen birçok dizi fanatiği vardı…Ancak onlara mesajımız şu: “Saçınızı, başınızı yolmaya hazırlanın. Çünkü dizi uzuyor, konular bölünüyor ve sorularınızın çoğu bu sezon yanıtsız kalacak.”Senarist Meriç Acemi’nin yaz ayı boyunca gelecek sezonun senaryosunu kurgulama noktasında zamanı olacak ve dizinin gidişatını daha etkili şekilde tasarlayabilir…Bekleyip göreceğiz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler