Ana SayfaDizilerAcun Survivor tarihinin en büyük ödülünü açıkladı! Yarışmacılar kendinden geçti

İlgili Postlar

Acun Survivor tarihinin en büyük ödülünü açıkladı! Yarışmacılar kendinden geçti

Dün akşam yayınlanan Survivor yeni bölümünde açıklanan ödül, yarışmanın seyrini değiştirdi. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan büyük ödül sonrasında tüm yarışmacılar büyük bir heyecan yaşadı

Survivor’da her geçen gün rekabet artarken Acun Ilıcalı ve program ekibi cazip ödüllerle yarışmadaki heyecanı arttırmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümde Acun Ilıcalı, yarışmacılar için hazırlanan yeni ödül hakkında bilgiler verirken yarışmacıların hepsi adeta nefesini tuttu.

Survivor’da eleme potasına hangi isimler girdi?

Survivor Tarihinin En Büyük Ödülü Ne?

Ilıcalı’nın açıklamasına göre ödül oyununu kazanan takım, takım olarak İstanbul’a gelecek. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ödülün Survivor tarihinin en büyük ödülü olacağını söylerken yarışmacılar büyük bir heyecan yaşadı. Bu hafta içerisinde oynanacak olan ödül oyunu ile birlikte büyük ödülü kazanan takım belli olacak. Oyunun Perşembe ve Cuma günü, 2 gün boyunca süreceği öğrenilirken 2 günün sonunda İstanbul’a gidecek takım belli olacak.

İstedikleri Her Şeyi Yapacaklar!

İstanbul’a gelen yarışmacılar, burada geçirecekleri süre boyunca istediklerini yapabilecek. İstanbul’a giderek ailesi ve sevenleriyle buluşma şansı elde eden yarışmacılar bu ödül karşısında büyük bir sevinç yaşarken, ödül sayesinde yarışmacılar 1,5 gün boyunca İstanbul’da kalacak. Takım olarak İstanbul’a gidilecek olsa da yarışmacılar İstanbul’a gittikten sonra kişisel program yaparak istediğini yapabilecek, istediği kişiyle görüşebilecek. Kuaför gibi bakımların yanı sıra yarışmacıların eve gitme imkanı bile olacak ve hiçbir sınırlama getirilmeyecek. Bu bakımdan haftaya yapılacak ödül oyununun çok çekişmeli geçmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler