Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu!

Demet Akalın, sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. Ünlü şarkıcının bu seferki gündeminde dün sona eren Cannes Film Festivali’nde tanıtılan Nuri Bilge Ceylan’ın filmi “Ahlat Ağacı” vardı. Ünlü yönetmen Ceylan ve filmin oyuncularının festivalde çekildikleri fotoğrafı paylaşarak yorum yapan Akalın, yine sosyal medya gündeminde yer almayı başardı.

 

Demet Akalın’ın konserde eşortman giydi… Sosyal medyada olay oldu!

Paylaşımlarında, Türkçe yazım kurallarına hiç dikkat etmeyişiyle dikkat çeken Demet Akalın, özellikle Twitter’da yazdığı harf hatalarıyla sık gündeme geliyor ve Twitter kullanıcılarının da eleştirilerine maruz kalıyor. Ünlü şarkıcı bu sefer de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündemde.

Ebru Yaşar’dan Demet Akalın’a gönderme: İnsanlarda gereksiz ego var!

Bu yıl ki Cannes Film Festivali’nde ülkemizi Nuri Bilge Ceylan’ın “Ahlat Ağacı” filmi temsil etti. Festivalde poz veren ünlü yönetmen Ceylan ve “Ahlat Ağacı” filminin başrol oyuncularının bulunduğu kareyi Instagram hesabında paylaşan Demet Akalın, fotoğrafa kendi yorumunu da ekledi. Paylaşımında yine yazım kurallarını katleden şarkıcı, bu kez de filmin başrol oyuncusunu tanımadığına dair paylaşım yorumuyla sosyal medyayı salladı.

2018 Cannes Film Festivali başladı! Cannes Film Festivali’nde gösterilecek filmler neler?

Akalın paylaşımında; filmin erkek başrol oyuncusunun Doğu Demirkol’un üstüne çarpı işareti koyduğu fotoğrafta; “Kimsin ya kızı kapamışsın! Cidden tanımıyorum kim bu? Yönetmeni de kapatmış” yazdı.

İşte, Demet Akalın’ın o paylaşımı:

Doğu Demirkol Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler