Ana SayfaDünyaÜnlü şarkıcı iş adamının kucağına oturdu!

İlgili Postlar

Ünlü şarkıcı iş adamının kucağına oturdu!

ABD’li ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger, Cannes Film Festivalinde verdiği pozlarla görenleri hayretlere düşürdü. Pussycat Dolls grubunun eski solisti olan Scherzinger, Cannes Film Festivali partisinde, 65 yaşındaki ünlü iş adamı Fawaz Gruos’un kucağına oturunca görenleri şok etti.

Cannes Film Festivali’nin Açılışına, Yere Kapaklanan Konuk Damga Vurdu

Hawaiili şarkıcı ve söz yazarı Nicole Scherzinger, Cannes Film Festivali için Fransız kasabası Villa des Oliviers’te düzenlenen geleneksel partide sahne aldı. Güzel şarkıcı, partide verdiği pozlarla; davetlileri ve hayranlarını hem şaşırttı hem de beğenisi aldı. Partide, ünlü mücevher tasarımcısı Fawaz Gruos’un kucağına oturan şarkıcı Scherzinger, görenlerin ağızlarını açık bıraktı.

Serenay Sarıkaya Cannes’a damga vurdu!

Paris Hilton’a da öpücük vermeyi unutmadı!

39 yaşındaki ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger, partide 65 yaşındaki zengin iş adamlarından olan Fawaz Gruos’un kucağında pozlar verdikten sonra Paris Hilton’u da ihmal etmedi. Partide, Hilton’un yanağına oldukça iştahlı bir öpücük kondurmasıyla da dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, ayrıca festival açılışında giydiği beyaz elbisesi kadar partide gecesinde giydiği siyah dantelli elbisesiyle de büyük beğeni aldı.

Paris Hilton’un müstehcen fotoğrafları çalındı!

Gecenin en beğenilen ismi oldu!

Bu sıralar ünlü Bulgar tenisçi Grigor Dmitrov ile birlikte olan güzel şarkıcı Scherzinger, Cannes Film Festivali partisinde gecenin en beğenilen ismi oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler