Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Cannes'a damga vurdu!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Cannes’a damga vurdu!

Ekranların sevilen oyuncuları arasına girmeyi başaran Serenay Sarıkaya, başarılı oyunculuğu ile hayranlarından tam not almayı başarıyor. Fransa’nın Cannes şehrinde her sene gerçekleştirilen film festivaline bu yıl başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya damgasını vurdu. Magnum Türkiye’nin onur konuğu olan Serenay Sarıkaya, Fransa’da çok beğenildi. Dünyanın en önemli film yıldızlarına ev sahipliği yapan Cannes Film Festivali bu yıl 71. kez kapılarını açtı. Türkiye’den ünlü isimlerin katıldığı organizasyonda Serenay Sarıkaya damga vurdu. Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak katılan Sarıkaya, güzelliğiyle Fransızlar’ın başını döndürmeyi başardı. İşte detaylar…

Reytinglerde Düşüş Yaşamaya Başlayan Çukur Dizisi, Serenay Sarıkaya’yı kadroya mı dahil ediyor?

Serenay Sarıkaya İlgi Odağı Oldu…

Ünlü oyuncu dün Cannes Croisette’deki Magnum Evi’nde gerçekleşen partide model Bella Hadid ve tasarımcı Alexander Wang ile bir araya geldi. Hakan Yıldırım imzalı pembe bir elbise giyen Sarıkaya, güzelliğiyle ilgi odağı oldu. Magnum Evi’nde dondurma tasarlayan oyuncu, “Cannes’a gelmek için en tatlı bahane oldu” dedi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Takipçiler İkiye Bölündü! Serenay Sarıkaya Şık Mı? Rüküş Mü?

Cannes Film Festivali, 19 Mayıs’a kadar devam edecek. Bella Hadid, Magnum’un “Hazzı Ciddiye Al” kampanyasının plajda yapılan basın toplantısına katıldı. Sosyal medyada bu olay çok tartışıldı. Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın giydiği elbise takipçilerini ikiyi böldü. Sarkıya’nın elbisesini bir kısım beğenirken ve çok başarılı bir tercih derken, bir kısımda rüküş bulduğunu ve hiç beğenmedikleri yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler