Ana SayfaDünyaCannes Film Festivali'nin Açılışına, Yere Kapaklanan Konuk Damga Vurdu

İlgili Postlar

Cannes Film Festivali’nin Açılışına, Yere Kapaklanan Konuk Damga Vurdu

Bu yıl 71.’si düzenlenen Cannes Film Festivali, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 8 Mayıs’ta açılışını yapan festivalde, birbirinden iddialı filmlerden acaba hangisi Altın Palmiye’nin sahibi olacak? Meraklı bir bekleyiş sürerken, festivalde en az filmler kadar, kadın konuklardan birisinin düşerek yere kapaklanması da damgasını vurdu.

 

19 Mayıs’a kadar sürecek olan Cannes Film Festivali’nde, sinema tutkunlarını heyecanlı bir bekleyiş sardı. 8 Mayıs’ta başlayan festivalin açılışı, İranlı yönetmen Asger Ferhadi’nin “Everybody Knows” (Herkes Biliyor) filmi ile yapıldı. Filmin gösteriminden önce; başrol oyuncuları Penelope Cruz ile Javier Bardem’in de aralarında bulunduğu kalabalık oyuncu kadrosu, kırmızı halı geçişi yaparak, festivalin geleneksel ritüelini gerçekleştirdi. Birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen festivalde, ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan “Ahlat Ağacı” filmiyle Türkiye’yi temsilen, Altın Palmiye için mücadele edecek.

2018 Cannes Film Festivali başladı! Cannes Film Festivali’nde gösterilecek filmler neler?

Kırmızı halıda birden kendisini yerde buldu!

Birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen Cannes Film Festivali’nde; kırmızı halıda ünlüler geçidi geleneği yine bozulmadı. Hepsi de birbirinden şık görüntüsüyle birçok konuk, kırmızı halıya çıktı. Kırmızı halıda yürüme esnasında merdivenlerden çıkan mavi elbiseli bir kadın konuk, ansızın yere düşmesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Uzun elbisesinin azizliğine uğrayan kadın, birden herkesin içinde yere kapaklandı. Yere düşünce, kendisine uzatılan yardım eliyle ayağa kalkan kadın davetli, festival görevlisinin elinden tutarak, salondaki yerine doğru yürümeye devam etti.

İşte, o görüntüler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler