Ana SayfaÜnlülerOrtalık fena karıştı! Seren Serengil'in eski sevgilisi, Yaşar İpek'i mahkemeye verdi!

İlgili Postlar

Ortalık fena karıştı! Seren Serengil’in eski sevgilisi, Yaşar İpek’i mahkemeye verdi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ünlü çift, mahkeme şoku ile karşı karşıya. Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır, nişanlısı Yaşar İpek’i mahkemeye verdi. İşte olayın ayrıntıları…

Yaşar İpek Seren Serengil düğün tarihi belli oldu

Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır, Yaşar İpek’i mahkemeye verdi

Seren Serengil’in Yaşar İpek’ten önce aşk yaşadığı sevgilisi Özay Bakır, şimdiki nişanlısı Yaşar İpek’in kendisini tehdit ettiği gerekçesi ile mahkemeye başvurdu. İpek’in, annesine de hakaret ettiğini iddia etti.

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek’ten Özay Bakır’a tehdit mesajları

Özay Bakır, kendi sosyal medya hesabında yer alan bir videoda Seren Serengil’in de göründüğü için Yaşar İpek’in kendisine kafayı taktığını iddia etti. Bakır, Yaşar İpek’in kendisine tehdit mesajları attığını ve sürekli hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini iddia etti. Hatta, annesine dahi hakaret ettiğini iddia etti.

Yaşar İpek kimdir?

Tehdit mesajlarını mahkemeye sundu

Mahkemeye başvuran Özay Bakır, dava dilekçesinde tüm tehdit ve hakaret mesajlarını sundu. İlk olarak eski sevgilisi Seren Serengil’den şikayetçi olmayan Özay Bakır, sadece bilgisine danışılmak üzere savcılığa davet edilmesi talebinde bulundu. Bunun nedeninin de, Serengil’in kendi hesabından da kendisine tehditler ve hakaretler yazılması olduğunu iddia etti.

Özay Bakır ve Yaşar ipek’in dava dilekçesine ulaşıldı

Özay Bakır’ın Yaşar İpek’ten şikayetçi olduğu dava dilekçesine UçanKuş ulaştı. Dilekçede, mesajların tehdit ağırlıklı olduğu görülürken, 3. şahıslar vasıtasıyla öldürme, felç bırakma ve çalıştığı mekanı basma tehditleri iddiası ile dava açılması talebinde bulunulduğu dikkat çekti.

İşte Özay Bakır’ın Yaşar İpek’e açtığı davanın dilekçesi

Seren Serengil ve Yaşar İpek, daha önceden de Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır’ın ailesi ile görüşmesinden dolayı bir ayrılık yaşamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler