Ana SayfaÜnlülerHadise, kendisine "arap atı" diyen Serhat Akın'la mahkemelik oldu!

İlgili Postlar

Hadise, kendisine “arap atı” diyen Serhat Akın’la mahkemelik oldu!

Hadise ve Serhat Akın arasındaki ‘arap atı’ gerginliği boyut değiştirdi. Hadise, kendisine ‘arap atı’ benzetmesinde bulunan Serhat Akın’ı mahkemeye veriyor. İşte detaylar…

Hadise’nin “Adamlıktan uzaksın” dediği Serhat Akın’dan yanıt!

Hadise’den Serhat Akın’a dava

Kendisine ‘arap atı’ benzetmesinde bulunan Serhat Akın’la polemik yaşayan ünlü şarkıcı Hadise, kadınlara örnek olması amacıyla Serhat Akın’a 1 TL’lik maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Hadise kimdir?

Hadise ve Serhat Akın polemiği nasıl başladı?

Serhat Akın, Hadise hakkında konuşurken “Eskiden çirkindi, beğenmemiştim. Sonradan Arap atı gibi açıldı.” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bunun üzerine Hadise, Serhat Akın hakkında “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın. Kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde susamam diye.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Serhat Akın, Hadise’nin bu çıkışının ardından bir açıklama yaparak ünlü şarkıcıya zeytin dalı uzatmıştı.

Serhat Akın Kimdir?

Zeytin dalı uzatmıştı

Bir açıklama yapan Serhat Akın, “Bir süredir Twitch platformu üzerinden hem oyun oynayıp, hem de sevenlerimle canlı yayında sohbet etmekteyiz. Yine bu sohbetlerden birinde Hadise Hanım ile on sene önce yaptığımız bir röportaj hatırlatılarak kendisiyle alakalı pek çok soru gelmiştir, bu sorulara sohbet ortamının doğallığı içinde verdiğim cevapta o yıllardan sonra Hadise hanımın yaşadığı fiziksel değişimi, herkesin anlamını bildiği, kötü niyet ve argo içermeyen sekilde izah etmeye çalıştım, bu sözlerim yanlış anlaşıldığı gibi halkımıza da yanlış ve çok ağır bir karalama kampanyasıyla aktarıldı. Hata gözetmeden kim olursa olsun bir insanı kırdığım için öncelikle üzülür, sonrasında özür dilerim, fakat herkes tarafından kötü niyet içermediği malum bu sözlerimin kadına şiddet gibi çok hassas bir konuyla duyurulması, eşim ve kızım üzerinden yargılanmaya çalışılmam karşı tarafın iyi niyetli değil, gündeme gelme çabasıyla bana bu ithamlarda bulunduğunu düşündürdü. Ülkemizin önemli sorunlarından biri olan kadına şiddetle ismimin yan yana gelmesi ve ileride kızımın bu açıklamalarla ilgili bana soracağı soruları düşünerek bu açıklamayı yapma mecburiyeti duydum, istemeden de olsa kırdıysam Hadise hanımdan, böyle bir konu ile gündeme geldiğim için de tüm halkımızdan özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla, Serhat Akın.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler