Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler hedef şaşırtıp herkesi şoka sokabilir!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler hedef şaşırtıp herkesi şoka sokabilir!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında inanılmaz detaylar göze çarptı. Ufak Tefek Cinayetler, izleyicilerine tüm bildikleri ezberleri unutabilir. Tüm zamanların en büyük ters köşesini yapabilir. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler’de yüzleşme zamanı! Merve ve Serhan…

Ufak Tefek Cinayetler’de ters köşe ihtimali

Star TV ekranlarının önümüzdeki sezona devam etme hakkını kazanan milyonların severek izlediği iddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler, herkesi ters köşe yapacak gibi bir mesaj hissettirmeye başladı. Ufak Tefek Cinayetler’in bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanında, herkesin potansiyel katil, ya da herkesin potansiyel kurban olabileceği ihtimali mesajı verildi.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler’de katil kim?

Arzu, Pelin, Merve, Burcu ve Oya dörtlüsüne yeni dahil olan Elif, kafa karıştıran yeni olayların içinde yer alıyor.Merve ile konuşan Elif, Serhan’a tüm gerçekleri açıklayacağını söylüyor. Bu olay, Merve’nin Elif’i hedef alıp öldürmüş olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Oya ve Pelin arasında geçen diyalog, ikisinin bir olup bir plan yapabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Ekibin en masum karakteri Arzu’nun beklenmedik çıkışı, onun da katil olabileceği ihtimalini gündeme getiriyor.

Kurban güçlü bir olmalı

Cinayeti çözmeye çalışan amirin, kurban üzerinde yaptığı inceleme neticesinde kafa tasında meydana gelen çatlaktan yola çıkarak “Güçlü biri olmalı” kanısı da, spor yapan Burcu’nun kurban olabileceği ihtimalini doğurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler