Ana SayfaDizilerÇukur’a damga vuran duvar yazıları…

İlgili Postlar

Çukur’a damga vuran duvar yazıları…

Ekranın fonomen dizileri arasında yer alan Çukur dizisi, ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizi sosyal medya gündeminde yoğun ilgi görüyor. Dizinin hayranları beğeni ve yorum yağdırıyor. Çukur dizisi, ekranda fenomen bir dizi olmayı çoktan başardı. Dizinin karakterleri ve hikayesinin yanı sıra, duvar yazıları da büyük bir dikkat çekiyor. Peki duvar yazılarında neler var? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Çukur, sürprizli bir sezon finali yapacak!

Çukur Sezon Finaline Hazırlanıyor…

SHOW TV ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Çukur, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizi, 11 Haziran günü yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak. Ancak, dizinin sezon finali büyük bir kutlama ile gerçekleşecek. Çukur dizisinin sezon finali, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek büyük bir organizasyon ile gerçekleşecek. Etkinliğe, Çukur oyuncuları ve dizinin izleyicileri de katılacak.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur Dizisinde Duvar Yazıları Dikkat Çekiyor…

Çukur dizisinde sosyal medya da çok konuşulan bir konu var. Çukur dizisindeki duvar yazıları…Verilen mesajlar duvar yazılarına yansırken, son haftalarda özellikle Otizm ile ilgili farkındalık yaratmaya çalışılan duvar yazıları ön plana çıktı. Ayrıca dizinin sosyal medya sayfalarından da duvar yazısına kendi yazdıklarını ekletmek isteyenler için çeşitli fırsatlar sunuldu. Çukur’un çekimlerinin yapıldığı Balat sokaklarında da bu duvar yazıları hala duruyor. Diziyle birlikte adeta turist akınına uğrayan bölgede, Çukur’un duvar yazıları da gelenler tarafından bol bol fotoğraflanıyor.

İşte dizinin dikkat çeken duvar yazılarından bazıları:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler