Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’de yüzleşme zamanı! Merve ve Serhan...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de yüzleşme zamanı! Merve ve Serhan…

Ekranın fenomen dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizi ile ilgili final dedikoduları yer alırken, dizi sezon finali yaparak  yeni sezonda da ekranda yer alacak. Ufak Tefek Cinayetler’in 30. yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. İşte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler bütün yaz izleyicisini meraktan çıkdırtacak!

Dizide Yeni Bölümde Neler Olacak?

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Tülin Özen ve Bade İşçil’in oynadıkları dizinin 30. bölümünden ön izleme yayınlandı. Serhan ve Merve, karşı karşıya gelip konuşuyorlar. Serhan, Oya ile ilişkisi hakkında ilk kez Merve ile konuşuyor. Merve’nin evi Oya’ya neden ve nasıl verdiği sorusuna yanıt bulmaya çalışan Serhan, Merve’yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Sosyal Medya’da İzleyiciler İkiye Bölündü…

Sosyal medyada bu tanıtımdan sonra izleyenler ilginç bir tepki vermeye başladılar. Daha önce çevirdiği entrikalar nedeniyle taşlanan Merve’ye izleyiciler bu kez sahip çıkmaya başladı. Serhan’a kızan dizinin müdavimleri, “Serhan sen bir kadına yaşatabileceğin en acı şeyi yaşattın. Aldattın. Gururunu ayaklar altına aldın. Onurunu yok saydın. Sevgisini boşa çıkardın. Serhan sen bir kadının dünyasını başına yıktın. Şimdi konuşma!” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Serhan Ve Merve Karşı Karşıya Geldi…

Serhan’ın Merve’yi aldattığı ve haksız olduğuna inanan izleyiciler, ona haddini bildirmesi gerektiği ile ilgili yorumlar yapıyorlar. Bazı izleyenler ise Merve’nin tüm bunları hakettiği görüşünde. Anlaşılan dizinin takipçileri de ikiye bölecek bir yüzleşme sahnesi izleyeceğiz.

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölümden ön izleme

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler