Ana SayfaDedikoduİşte yılın aşk bombası: Mustafa Sandal'la geçen ay boşanan Emina Jahovic, ünlü...

İlgili Postlar

İşte yılın aşk bombası: Mustafa Sandal’la geçen ay boşanan Emina Jahovic, ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor!

İşte yılın aşk bombası: Mustafa Sandal’la geçen ay boşanan Emina Jahovic, ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor! Mustafa Sandal ile geçtiğimiz ay boşanan Emina Jahovic hakkında aşk bombası patladı. Emina Jahovic’in ünlü iş adamı ile aşk yaşadığı iddia edildi. Emina Jahovic’in yeni sevgilisi kim? Emina Jahovic hangi ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Emina Jahovic trafikte sıkılırsa

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic’in yeni sevgilisi kim?

Emina Jahovic, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan on yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalamıştı. Sandal ile olan evliliğinden iki oğlu olan Emina Jahovic’in, yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Hem de çok ünlü bir iş adamı ile.

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic ve Sadettin Saran aşk yaşıyor

Emina Jahovic’in, yaklaşık bir haftadır ünlü iş adamı Sadettin Saran ile yakınlaşmaya başladığı iddia edildi. İddialara göre; Emina Jahovic ve Sadettin Saran bir haftadır görüşüyor. Gizli gizli görüşen Emina Jahovic ve Sadettin Saran’ın birlikte görüntü vermemek ve amacı ile çok çaba sarf ettiği iddia ediliyor.

Emina Jahovic ve Sadettin Saran birlikte görüldü

Ünlü şarkıcı Emina Jahovic ve ünlü iş adamı Sadettin Saran’ın birlikte görüntülenmemek için çok çabaladığı, ancak buna rağmen geçtiğimiz günlerde Bebek civarında birlikte görüldükleri, etraftaki kişiler tarafından tanındıklarını anlayınca da çok tedirgin oldukları iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler