Ana SayfaÜnlülerÜnlü gazeteci Mustafa Ceceli'nin eşcinsel ilişki yaşadığını iddia etti!

İlgili Postlar

Ünlü gazeteci Mustafa Ceceli’nin eşcinsel ilişki yaşadığını iddia etti!

Ünlü gazeteci Mustafa Ceceli’nin eşcinsel ilişki yaşadığını iddia etti! Mustafa Ceceli hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Michelle Demishevich, Mustafa Ceceli’nin ünlü bir cafenin sahibi ile eşcinsel ilişki yaşadığını iddia etti. Detaylar haberimizde…

Çetin Altay’dan Mustafa Ceceli’ye: Senin gibi baba olmaz olsun!

Mustafa Ceceli hakkında eşcinsel ilişki yaşadığı iddiası

Son günlerde eski eşi Sinem Gedik ve ünlü şarkıcı İntizar’ın aşk yaşadığı haberleri ile gündemde olan şarkıcı Mustafa Ceceli hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Sinem gedik ve İntizar’ın görüntülerini basına sızdırdığı iddiası ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Mustafa Ceceli’nin de bir dönem eşcinsel ilişki yaşadığı iddia edildi. İddianın sahibi, gazeteci Michelle Demishevich.

Mustafa Ceceli kimdir?

O ünlü cafenin erkek sahibi ile aşk yaşamıştın Mustafa Ceceli

Gazeteci Michelle Demishevich, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Mustafa Ceceli’nin geçmiş dönemlerde ünlü bir cafe sahibi ile eşcinsel ilişki yaşadığı iddia etti. Demishevich, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “İstanbul, Beyoğlu, Cihangir’deki o ünlü cafenin ‘erkek’ sahibi ile yıllar önce sen çok büyük bir aşk yaşamıştın hatırlıyor musun? #Mustafa Ceceli” ifadelerine yer verdi.

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik ve İntizar’ın görüntülerini basına sızdırdığı iddiası ile ünlüler dünyasından eleştirilere maruz kalmıştı. O eleştirilerden bazıları şu şekildeydi:

Mehmet Coşkundeniz: O senin çocuğunun annesi be rezil herif! Çocuğun büyüdüğünde ne diyeceksin ona? Ya senin ihanetlerin? Polisten kaçtığın geceyi anlatsana!!

Pucca (Pınar Karagöz): Bugün hepimiz magazin şoku yaşadık. Ben hala toparlanamadım, öyle bir işsizlik düşün… Mustafa Ceceli’nin eski eşi ve İntizar olayından bahsediyorum. Şok geçtikten sonra Sinem Gedik’e yapılan yorumlara daha şok oldum. Eski eşinin mahrem görüntülerini basına dağıtıp, kendini tekrar ‘evin nur yüzlü oğlu’ göstermeye çalışan kişi bence gerçekten kötü bir insandır. Ondan gelecek paraları düşünüp, İntizar’ı işten kovan kişi ise korkunç biridir. Kadını yatak odasında kameraya aldırması zaten başlı başına ahlaksızlıktır. Biseksüel olduğu için çocuğu elinden almaya çalışmasından bahsetmiyorum bile. Boşanmadan önce dünyanın en iyi annesi olarak adlandırılıp, ilişkisi yüzünden karalamaya çalışmak nedir ya? Sinem Gedik, bilmiyorum bunu okur musun, umarım davan emsal teşkil eder ve sen kazanırsın… Ayrıca Mustafa Ceceli mi İntizar mı deseler İntizar tabii ya.

Ayşe Özyılmazel: Çocuğunun annesini soktuğun durumdan utanacak mısın? Çocuğuna yarın ne diyeceksin! Ben ahlaklıyım, annen ahlaksız mı? Bunu vicdanına anlatabiliyorsan sorun yok!

Nilgün Belgün: Erkekler ve kadınlar hiçbir konuda eşit değil maalesef…

Esin Övet: Mustafa Ceceli karısının bir erkekle görüntüsünü bulsaydı aynı terbiyesizliği yapacak mıydı acaba? İşin içine kadın girince hep bir şiddet! Çocukları düşünen yok ne anne ne baba! Başkaları hemen namus bekçiliğine soyunur hatta bayılır. Anne-baba onlara böyle yaparak fırsat veriyor. Mustafa Ceceli bir kez daha gözümden düştün. Video herkesin elinde geziyor. Pes! Oğlunu düşünen bir adam bunun önlemini alırdı. Lütfen çocukları düşünün anneler ve babalar. Kendi hırslarınızı bir kenara bırakın. Bir gün gelecek o çocuk büyüyecek ve senin karşına dikilecek. O çocuğun geleceğini ateşe attın. Mustafa Ceceli bir gün senden hesap soracak. Sakın o günü unutma ve bekle. O gün gelecek. İnşallah biz de görürüz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler