Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic trafikte sıkılırsa

İlgili Postlar

Emina Jahovic trafikte sıkılırsa

Mustafa Sandal ile 10 yıllık ilişkisini bitiren Emina Jahovic, sosyal medyada oldukça meşhur. Ünlü ismin paylaştığı son fotoğraf ise oldukça dikkat çekti.

10 yıl boyunca Mustafa Sandal ile bir ilişki yaşayan ve Türkiye gündeminde de her zaman yer alan Emina Jahovic, boşanma sonrasında yaşamına kaldığı yerden devam ediyor. Yaptığı son seksi paylaşım ile oldukça dikkat çeken Emina Jahovic cesur pozlar vermeye devam ediyor.

Emina Jahovic kimdir?

Emina Jahovic Trafikte sıkıldı

Ayrılık sonrasında iki taraf da normal bir şekilde yaşamına devam ederken hiçbir şekilde evlilik ve boşanma konusunda bir açıklama yapmadı. Emina Jahovic de benzer bir durum sergilerken, İstanbul’da yaşamına devam ediyor.  Oldukça şık bir şekilde giyinen ve bir davete gittiği düşünülen ünlü model, araç içinde bir selfie çekti. Çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabında da paylaşan model, “Şehirde seyahat” notunu fotoğrafın altında düştü.

İşte Emina Jahovic’in o fotoğrafı;

İlgi çekmek mi istiyor?

Emina Jahovic tarafından paylaşılan bu fotoğraf sonrasında sosyal medyada bazı kullanıcılar modelin bu paylaşımlar ile ilgi görmek istediği ve gördüğü ilgiyi devam ettirmek istediği söylendi. Mustafa Sandal ayrılığı sonrasında eskisi kadar konuşulmayan modelin özellikle iddialı pozlar verdiği de konuşulanlar arasında.

Mustafa Sandal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler