Ana SayfaÜnlülerAref'i yılan soktu! Durumu Ciddi!

İlgili Postlar

Aref’i yılan soktu! Durumu Ciddi!

Yetenek Sizsiniz programı ile tüm Türkiye’de tanınan Aref Ghafour Antalya’da kobra yılanı tarafından sokuldu. İşte sihirbazın sağlık durumu ve yaşanan olaylar.

Türkiye’de Yetenek Sizsiniz programına katılarak büyük bir sükse yaratarak tüm Türkiye’nin konuştuğu bir isim haline gelen Aref Ghafour, program sonrasında Türkiye’nin turistik yerlerinde gösterilerine devam etti. Son olarak Antalya’da bulunan ünlü sihirbaz, kobra yılanları ile yaptığı gösteriyle de dikkat çekmişti. Fakat Aref Ghafour talihsiz bir olay yaşadı. Sağ kol bileğinden kobra yılanının sokması ile zehirlenen Aref hastaneye kaldırıldı.

Zamanla yarış başladı

Aref’in sağlığına kavuşması için Mısır’dan panzehirin getirilmesi gerektiği öğrenilirken yasal prosedürler nedeniyle bu konuda sorunların yaşandığı belirtildi. Mısır’ın Türk vatandaşlarına yönelik uyguladığı vize nedeniyle ambulansın bekletildiği öğrenilirken kısa süre içerisinde müdahale edilmesi gereken Aref bu durumun büyük stresi altında kaldı. Konuyla ilgili Dışişleri Bakanlığı tarafından müdahale edildiği fakat işlemlerin mesai saatleri dahilinde yapılacağı bilgisinin alındığı Aref için durumun nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

“Ölmemi mi istiyorlar?”

Şu anda Antalya’da bir sağlık merkezinde bulunan Aref, kız arkadaş ile birlikte gergin bir bekleyiş içerisinde. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptığı öğrenilen Aref’in  “Bir kaç saatim var. Ölmemi mi istiyorlar? Niçin vize vermiyorlar?” dediği belirtilirken Mısır Büyükelçisi’nin de devreye girdiği öğrenildi.

Sağlık konusunda ülkeler arasındaki anlaşmalar farklı olmasına karşın Aref için yaşanan sorun ve gecikmenin olması Aref’in hayati tehlike yaşamasına yol açtığı gibi olası bir aksaklıkta hayatını kaybedebilecek sihirbazın Antalya’da tedirgin olmasına yol açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler