Ana SayfaÜnlülerSıla'ya özel istek: Karım sizi öpsün!

İlgili Postlar

Sıla’ya özel istek: Karım sizi öpsün!

7 gün sürecek Harbiye konser serisinin 3. gününde Sıla için oldukça ilginç bir durum yaşandı. İşte konserde yaşanan ilginç olay.

Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen organizasyon ile Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 7 akşam sahneye çıkacak olan Sıla, geçtiğimiz gece 3. gece konseri ile sevenlerinin karşısına çıktı. Konserlerine büyük bir ilgi gösterilen ve her gece tüm alanın dolduğu konserlerde Sıla için bir erkek hayranın isteğine Sıla kayıtsız kalamadı.

Sıla kimdir?

Sıla’dan birlik beraberlik mesajı

Bekarlar ile ilgili bir şarkı sonrasında “Bekar şarkılarını dinlediniz üstünde konuşmaya çok gerek duymuyorum. Avare olur bekarlar. Bir hayrını görmedik uğursuzların” diyerek dinleyicilerini güldüren Sıla, bir süre şarkılar ile ilgili açıklamalar yaptı. Sıla, “Bu konserde bir ilişkinin süreçlerini kategorize ettik. Kavuşma kısmında çok az şarkı var çünkü anladık ki mutluluk yazılabilen değil yaşanılan bir şeymiş” dedi.

“Vur Kadehi Ustam” dedi ağladı

‘Vur Kadehi Ustam’ şarkısını söylediği sırada Sıla ağladı. Bu durum sevenlerine de duygusal anlar yaşatırken şarkı sonrasında kısa bir konuşma yapan Sıla birlik beraberlik mesajı verdi. Sıla “Birbirimize destek çıkmamız lazım. Ne kadar çabuk ayağa kalkar dans etmeye başlarsak o kadar iyi… Baştan söyleyeyim de sonra Sıla, “Demedi” demeyin. Bakın taze gözyaşımı siliyorum” dedi.

Hayranını kırmadı

Konser sırasında bir erkek hayranının elindeki pankartı gören ve buna kayıtsız kalamayan Sıla “Sıla, karım seni bir kez öpsün yoksa beni boşayacak” pankartı için konser sonrasında sevenini kulise davet etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler