Ana SayfaÜnlülerBartu Küçükçağlayan hayatı dizi oluyor

İlgili Postlar

Bartu Küçükçağlayan hayatı dizi oluyor

Ekranların sevilen ismi Bartu Küçükçağlayan hayatı dizi oluyor. İşte Ben Bartu adı verilecek yeni proje ile ilgili detaylar.

Şu anda Star TV’de yayınlanan ve TV8’de yayınlanacağı belirtilen Jet Sosyete adlı dizide yer alan Bartu Küçükçağlayan, oldukça dikkat çekici bir proje için hazırlanıyor. Elde edilen bilgilere göre kendi hayatını anlatmak isteyen ünlü oyuncu, bu hikaye için senaryo yazmaya başladı. Projenin adı ise Ben Bartu olacak.

Bartu Küçükçağlayan kimdir?

Bartu Küçükçağlayan yeni projesi tutacak mı?

Kelebekler projesinde birlikte çalıştığı ve iyi bir uyum yakaladığı Tolga Karaçelik ile bu sefer dizi projesi için bir araya gelen Bartu Küçükçağlayan, senaryo yazımı tamamlandıktan sonra cast ve çekimlere geçecek. Ben Bartu adının verileceği dizide başrol oyuncusu da yine Bartu Küçükçağlayan olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik oturacak.

Kendi hayatını anlatacak

Kendi hayatını kendi kalemiyle anlatacak olan Bartu Küçükçağlayan’ın yeni projesinde komedinin ağırlık olması bekleniyor. Yeni proje için özel anlaşmalar yapan oyuncunun bu projesi Blu TV’de yayınlanacak. Oyuncunun ortaya nasıl bir yapım çıkaracağı ise merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler